Marian Łącz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marian Łącz
(Marian Mikolaj Lacz)

Narození:
Místo:
Řešov
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:

Marian Łącz (Marian Lacz) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.12.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marian Łącz 2017, 2018 - Wikipedie info)

Marian Łącz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - Republika nadziei
(1985) - Milosc z listy przebojów
(1985) - Cien juz niedaleko
(1984) - 111 dni letargu
(1984) - Popielec (TV seriál)
(1984) - Pan na Żuławach (TV seriál)
(1984) - Lato lesnych ludzi (TV seriál)
(1984) - Katastrofa w Gibraltarze
(1983) - Alternatywy 4 (TV seriál)
(1982) - Zpěvy po ranní rose
(1982) - Slepy bokser
(1982) - Polonia Restituta (TV seriál)
(1982) - Czwartki ubogich
(1981) - Przypadki Piotra S.
(1981) - Polonia restituta
(1981) - Maskot
(1980) - Zielona milosc (TV seriál)
(1980) - Zamach stanu
(1980) - Kluk nebo holka?
(1980) - Hříšný život Františka Buly
(1980) - Bílé tango (TV seriál)
(1979) - Klucznik
(1978) - Toša a Tomek (TV seriál)
(1978) - Ślad na ziemi (TV seriál)
(1978) - Nebožtík za oceánem
(1978) - Náruživost
(1978) - Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
(1976) - Složitosti citu
(1976) - Polskie drogi (TV seriál)
(1976) - Brunet přijde po setmění
(1975) - Zwyciestwo
(1975) - Opadly liscie z drzew
(1975) - Kazimír Veliký
(1974) - Janosik
(1973) - Un grand amour de Balzac (TV seriál)
(1972) - Černá ovce
(1971) - Na przełaj
(1971) - Klopotliwy gosc
(1971) - Akce Brutus
(1970) - Przygody psa Cywila (TV seriál)
(1969) - Ostatnie dni
(1968) - Kiedy milosc byla zbrodnia
(1968) - Dancing w kwaterze Hitlera
(1967) - Prašť jako uhoď
(1967) - Paryz - Warszawa bez wizy
(1967) - Kochajmy syrenki
(1967) - Boxer
(1966) - Przedswiateczny wieczor
(1965) - Swieta wojna
(1965) - Córeczka
(1964) - Spotkanie ze szpiegiem
(1964) - Skapani w ogniu
(1964) - Rachunek sumienia
(1964) - Barwy walki
(1963) - Gangsteři a filantropové
(1963) - Žabec
(1963) - Zerwany most
(1963) - Yokmok
(1958) - Co řekne žena...
(1957) - Zemsta
(1956) - Kdo zrazuje
(1955) - Vzpoura bezejmenných
(1950) - Čertův žleb

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.12.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marian Łącz 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 5.12.1921 ve městě Řešov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marian Łącz

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Marian Łącz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
12°50’
 
LunaLuna:
Vodnář
20°36’
 
MerkurMerkur:
Střelec
0°44’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°04’
 
MarsMars:
Váhy
17°31’
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°50’
 
SaturnSaturn:
Váhy
6°00’
 
UranUran:
Ryby
5°53’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°53’
R
PlutoPluto:
Rak
9°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
15°04’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
26°40’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°34’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »