Marie Brožová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marie Brožová

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hustopeče nad Bečvou
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Marie Brožová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.9.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marie Brožová 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Marie Brožová
datum narození 14.9.1901
(herečka, instagram)

Marie Brožová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Putování Jana Amose
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Konečná stanice
(1980) - Zabijačka
(1980) - Veronika, prostě Nika
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Causa Králík
(1978) - Taugenichts
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - O princezně ve věži
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Pasiáns
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Jak se budí princezny
(1976) - O stříbrném kamínku
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1974) - Pavlínka
(1973) - Ó rozume, ó lásko
(1973) - Hra, kterou nikdo nepískal
(1972) - Z pohádky do pohádky
(1972) - Boříkovy lapálie (TV seriál)
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1970) - Kapacita
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Hrozné děti
(1968) - Třináctá komnata
(1968) - Maratón
(1968) - Jak chodí babičky spát
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Autorevue
(1964) - Návraty
(1963) - Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1961) - Tereza
(1961) - Pohled do očí
(1960) - Případ Lupínek
(1960) - Postavy mimo hru
(1960) - Pochodně
(1959) - Rodina Bláhova (TV seriál)
(1959) - Probuzení
(1959) - Dům na Ořechovce
(1958) - Černý prapor
(1957) - Tam na konečné
(1957) - Intermezzo
(1956) - Události dne
(1956) - Kdo se směje naposled
(1955) - Psohlavci
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Na konci města
(1954) - Jan Hus
(1952) - Plavecký mariáš
(1951) - Štika v rybníce
(1950) - Zvony z rákosu
(1949) - Pan Habětín odchází
(1949) - Divá Bára
(1947) - Předtucha
(1945) - Řeka čaruje
(1941) - Turbina
(1941) - Jan Cimbura
(1941) - Advokát chudých

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.9.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marie Brožová 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marie Brožová - herečka

se narodila 14.9.1901 ve městě Hustopeče nad Bečvou
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marie Brožová

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Marie Brožová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
20°57’
 
LunaLuna:
Váhy
9°14’
 
MerkurMerkur:
Váhy
5°20’
 
VenušeVenuše:
Váhy
26°26’
 
MarsMars:
Štír
9°07’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°33’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
9°47’
 
UranUran:
Střelec
13°06’
 
NeptunNeptun:
Rak
1°22’
 
PlutoPluto:
Blíženci
18°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°14’
R
Černá LunaLilith:
Štír
13°38’
 
CheirónCheirón:
Střelec
29°35’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »