Marie Dubois wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marie Dubois
(Claudine Lucie Pauline Huzé)

Pohlaví:
Žena
Narození:
12.1. 1937 - 08:00h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Marie Dubois - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Petitallot (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.1.1937 - 08:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.1.1937 - 08:00  
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marie Dubois 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marie Dubois
datum narození 12.1.1937
(herečka, instagram)

Marie Dubois - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Rebel Francois Truffaut
(2010) - Dva ve vlně
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2001) - Le Bon fils
(1999) - À vot' service
(1997) - Lino Ventura
(1997) - Konec sázek
(1996) - Rozmary řeky
(1994) - Confidences à un inconnu
(1993) - Maigret a muž z lavičky
(1991) - Les Enfants du vent
(1991) - La Dernière saison
(1990) - Un jeu d'enfant
(1989) - Maria Vandamme (TV seriál)
(1988) - François Truffaut: Correspondance à une voix
(1986) - Sestup do pekel
(1986) - Grand Guignol
(1985) - Vivement Truffaut
(1984) - L'Intrus
(1984) - Einstein (TV seriál)
(1983) - Un manteau de chinchilla
(1983) - Si j'avais mille ans
(1983) - Miláček
(1983) - Garçon!
(1983) - L'Ami de Vincent
(1982) - Une femme en fuite
(1982) - Une faiblesse passagère
(1982) - Emmenez-moi au théâtre: Patate
(1981) - Sois belle et tais-toi
(1980) - La Petite sirène
(1980) - Můj strýček z Ameriky
(1979) - Přinutím vás žít
(1979) - Je parle d'amour
(1979) - Il y a longtemps que je t'aime
(1978) - Point commun
(1978) - Madame le juge (TV seriál)
(1978) - Kakemono hôtel
(1977) - Hrozba
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Nuit d'or
(1976) - Nevinný
(1976) - Les Mal partis
(1976) - François le Champi
(1976) - Du bout des lèvres
(1975) - Cinéma 16 (TV seriál)
(1974) - Vincent, François, Paul a ti druzí...
(1974) - L'Escapade
(1974) - Antoine et Sébastien
(1973) - Le Serpent
(1972) - L'Oeuf
(1972) - Midi Trente (TV seriál)
(1972) - Les Arpenteurs
(1971) - L'Heure éblouissante
(1971) - Bof... Anatomie d'un livreur
(1970) - Dům Boriů
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1968) - Stuntman
(1968) - Le Rouble a deux faces
(1967) - Zloděj z Paříže
(1967) - Ce sacré grand-père
(1966) - Les Deux D: Marie Dubois, Françoise Dorléac
(1966) - Velký flám
(1966) - Les Grandes gueules
(1965) - Marie Curie - Une certaine jeune fille
(1965) - Galantní slavnosti
(1965) - Le Dix-septième ciel
(1965) - La Demoiselle de Saint-Florentin
(1964) - Víkend na Zuydcoote
(1964) - La Ronde
(1964) - Mata Hari
(1964) - Honba na muže
(1964) - L'Âge ingrat
(1963) - Premier amour
(1962) - Jusqu'au bout du monde
(1962) - Jules a Jim
(1962) - La Croix des vivants
(1961) - Žena je žena
(1961) - Le Monocle noir
(1961) - Les Jours heureux
(1960) - Střílejte na pianistu
(1959) - Znamení lva
(1959) - La Caméra explore le temps; La dernière nuit de Koenigsmark
(1957) - Trois pour cent

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.1.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marie Dubois 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marie Dubois - herečka

se narodila 12.1.1937 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marie Dubois

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Marie Dubois
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
21°43’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
17°23’
12
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
27°38’
1
R
VenušeVenuše:
Ryby
7°03’
1
 
MarsMars:
Štír
3°28’
9
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°21’
12
 
SaturnSaturn:
Ryby
18°14’
1
 
UranUran:
Býk
5°37’
3
R
NeptunNeptun:
Panna
18°49’
7
R
PlutoPluto:
Rak
27°46’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°56’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
11°16’
9
 
CheirónCheirón:
Blíženci
18°48’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
21°19’
12
Domy:
Kozoroh
25°38’
Rak
25°38’
2:
Ryby
19°48’
8:
Panna
19°48’
3:
Býk
0°21’
9:
Štír
0°21’
Býk
26°02’
Štír
26°02’
5:
Blíženci
15°27’
Střelec
15°27’
6:
Rak
3°36’
Kozoroh
3°36’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
10xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
25°50’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
19°33’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »