Marie Málková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marie Málková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1941 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herečka

Marie Málková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marie Málková 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marie Málková
datum narození v roce *1941
(herečka, instagram)

Marie Málková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Artefakta
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Kráska a netvor 1950
(2008) - Na rozchodnou
(2008) - Běsi (divadelní záznam)
(2007) - V hlavní roli
(2007) - O rodičích a dětech
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Labyrint
(2005) - Jako kočka a pes
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Terasa (divadelní záznam)
(2002) - Vetřelci v Coloradu
(2001) - Nelásky
(2001) - May Day
(1997) - Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)
(1995) - Herci
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Honorární konzul
(1987) - Hauři
(1986) - Grófinka
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Rumburak
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Na konci diaľnice
(1982) - Mrkáček Čiko
(1981) - Láska na druhý pohled
(1980) - Záhrada plná plienok
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1980) - Den samých začátků
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Causa Králík
(1978) - Taugenichts
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Adriana
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Mozartovské miniatury
(1976) - Jeden stříbrný
(1976) - Dobrý den, město
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Rusalka
(1974) - Píšťalka pro dva
(1973) - Neviditelné hledí (TV seriál)
(1972) - Ukradená bitva
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Otcové a děti
(1970) - Velká neznámá
(1970) - Přízrak
(1970) - Chvojka
(1970) - Byly noci májové
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1968) - Král Ubu (divadelní záznam)
(1964) - Tancovačka
(1963) - Kto si bez viny

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marie Málková 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marie Málková - herečka

se narodila v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marie Málková

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Marie Málková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°08’
 
LunaLuna:
Střelec
1°09’
 
MerkurMerkur:
Beran
3°31’
 
VenušeVenuše:
Beran
22°53’
 
MarsMars:
Vodnář
8°17’
 
JupiterJupiter:
Býk
20°12’
 
SaturnSaturn:
Býk
14°54’
 
UranUran:
Býk
24°19’
 
NeptunNeptun:
Panna
25°35’
R
PlutoPluto:
Lev
2°01’
st
S.UzelS.Uzel:
Váhy
0°41’
R
Černá LunaLilith:
Býk
4°04’
 
CheirónCheirón:
Rak
25°29’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »