Mariko Kaga wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mariko Kaga
(Masako Kaga)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herečka

Mariko Kaga - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.12.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mariko Kaga 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mariko Kaga
datum narození 11.12.1943
(herečka, instagram)

Mariko Kaga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 5→9: Watashi ni Koi Shita Ikemen Sugiru Obousan (TV seriál)
(2014) - Platonic (TV seriál)
(2013) - Tokyo Bandwagon (TV seriál)
(2012) - Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
(2012) - Rejidento - 5nin no kenshûi (TV seriál)
(2011) - Yougashiten Koandoru
(2011) - Kamisama no karute
(2010) - Sūpu opera
(2010) - Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
(2008) - Torishimarare Yaku Shinnyu Shain
(2008) - Sanjuman-nin no Kiseki — Nidome no Happi Basudei
(2008) - Otome no Punch (TV seriál)
(2008) - Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
(2008) - Hana yori dango: Fainaru
(2008) - Around 40 (TV seriál)
(2006) - Kemonomichi (TV seriál)
(2005) - Tanaka Hiroshi no subete
(2005) - Hana yori dango (TV seriál)
(2004) - Tenka (TV seriál)
(2004) - Rasuto kurisumasu (TV seriál)
(2003) - Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
(2002) - Watashi no Aozora 2002 (TV seriál)
(2002) - Toshiie to matsu: kaga hyakumangoku monogatari (TV seriál)
(2000) - Watashi no aozora (TV seriál)
(1999) - Romance (TV seriál)
(1998) - Rabu retâ
(1997) - Môri Motonari (TV seriál)
(1995) - Love Letter
(1994) - Deatta koro no kimi de ite (TV seriál)
(1993) - Shin gokudo no onna-tachi: Kakugoshiiya
(1993) - Asunaro hakusho (TV seriál)
(1992) - Tobu yume wo shibaraku minai
(1992) - Kira kira hikaru
(1990) - Yonimo kimyô na monogatari (TV seriál)
(1988) - Yushun
(1988) - Aoi sanmyaku '88
(1987) - Chôchin
(1985) - Mio-Tsukushi (TV seriál)
(1985) - Jidai-ya no nyobo 2
(1984) - Mahjong hôrôki
(1983) - Shôsetsu Yoshida gakko
(1983) - Kazoku gêmu
(1982) - Dôtonborigawa
(1982) - Daiamondo wa kizutsukanai
(1981) - Rabu retâ
(1981) - Kageroza
(1981) - Doro no kawa
(1980) - Yûgure made
(1977) - Seishun no mon: Jiritsu hen
(1977) - Hakkodasan
(1977) - Edogawa Rampo no injû
(1973) - Kamagasaki gokudo
(1973) - Gokiburi deka
(1972) - Nippon sanjûshi: Osaraba Tokyo no maki
(1972) - Hikage-mono
(1971) - Yami no naka no chimimoryo
(1970) - Jaga wa hashitta
(1969) - Yukiguni
(1968) - Fushin no toki
(1967) - Sekishun
(1966) - Tobenai chinmoku
(1965) - Utsukushisa to kanashimi to
(1965) - Gadoman (TV seriál)
(1965) - Etsuraku
(1964) - Nippon paradaisu
(1964) - Narazu-mono
(1964) - Getsuyôbi no Yuka
(1964) - Daikon to ninjin
(1964) - Bledý květ
(1963) - Shito no densetsu
(1962) - Slzy na lví hřívě

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.12.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mariko Kaga 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mariko Kaga - herečka

se narodila 11.12.1943 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mariko Kaga

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Mariko Kaga
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
18°34’
 
LunaLuna:
Blíženci
16°25’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
5°05’
 
VenušeVenuše:
Štír
3°35’
 
MarsMars:
Blíženci
10°37’
R
JupiterJupiter:
Lev
27°03’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
23°30’
R
UranUran:
Blíženci
6°20’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°03’
 
PlutoPluto:
Lev
8°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°16’
R
Černá LunaLilith:
Lev
22°18’
 
CheirónCheirón:
Panna
15°26’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »