Mario Adorf wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mario Adorf

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.9. 1930 - 15:10h
Místo:
Curych
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Mario Adorf - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.9.1930 - 15:10  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.9.1930 - 14:10  
CH, Curych:
47°23' s.š., 8°32' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mario Adorf 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mario Adorf
datum narození 8.9.1930
(herec, instagram)

Mario Adorf - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Der Liebling des Himmels
(2014) - Swan Song: The Story of Billy Wilder's Fedora
(2014) - Poslední spravedlivý
(2014) - Altersglühen - Speed Dating für Senioren
(2013) - Tatort Berlin - Der Massenmörder Bruno Lüdke
(2013) - Pinocchio
(2013) - Krokodil
(2013) - Die Erfindung der Liebe
(2012) - Die Libelle und das Nashorn
(2011) - Die Lange Welle hinterm Kiel
(2011) - Gegengerade - 20359 St. Pauli
(2010) - Tajemství velryb
(2010) - Poslední patriarcha
(2009) - Kamkoliv půjdeš
(2008) - Erika Rabau: Der Puck von Berlin
(2008) - Botero - Geboren in Medellín
(2008) - Rebecca Ryman: Wer Liebe verspricht
(2008) - Mstitelka Zora
(2008) - Malý Dodo
(2007) - Winnetou darf nicht sterben
(2007) - Ten den přijde
(2006) - Karol Wojtyla - Geheimnisse eines Papstes
(2005) - Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
(2005) - Mein Kriegsende (TV seriál)
(2005) - Vera - Sicilská láska
(2005) - Vánoční los
(2005) - Enigma - Eine uneingestandene Liebe
(2003) - zibb
(2003) - Druckfrisch
(2003) - Šprýmař Till
(2003) - Schnelle Gerdi und die Hauptstadt, Die (TV seriál)
(2003) - Ragazzi della via Pál, I
(2002) - Gabi Bauer
(2002) - Puhdys - Das 3000. Konzert und mehr (koncert)
(2002) - Die Nibelungen
(2002) - Epsteinova noc
(2002) - Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
(2000) - Majestät brauchen Sonne
(2000) - Klaus Kinski - Ich bin kein Schauspieler
(2000) - Vola Sciusciù
(2000) - Il Ritorno del piccolo lord
(2000) - Mann für jedes Alter, Ein
(2000) - Gioco di specchi
(1999) - Piráti (TV seriál)
(1999) - Comeback für Freddy Baker
(1999) - Ama il tuo nemico
(1998) - La Quindicesima epistola
(1998) - Alle für die Mafia
(1997) - Lokalderby - Eine Stadt im Fußballfieber
(1997) - Stopy ve sněhu
(1997) - Rossini oder Die mörderische Frage, wer mit wem schlief
(1997) - Čtyři nebojsové
(1996) - Tresko - Im Visier der Drogenmafia
(1996) - Tresko - Amigo Affäre
(1996) - Tresko
(1996) - Malý lord
(1996) - Klefisch - Vorbei ist vorbei
(1996) - Der Schattenmann (TV seriál)
(1996) - Alles nur Tarnung
(1994) - Willemsens Woche
(1994) - Felidae
(1994) - Bauernschach
(1994) - Amigomío
(1993) - Missus
(1993) - Maus und Katz
(1993) - Král posledních dnů (TV seriál)
(1993) - Große Bellheim, Der (TV seriál)
(1993) - Abissinia
(1992) - Uomo di rispetto
(1992) - Princezna Fantaghiró 2
(1991) - Princezna Fantaghiró
(1991) - Pizza Colonia
(1991) - Money
(1991) - Mio caro dottor Gräsler
(1991) - Klefisch - Dienstvergehen
(1991) - Kaltenbachovy papíry (TV seriál)
(1991) - Dobrodruzi z Rio Verde (TV seriál)
(1990) - Víra v násilí
(1990) - Tiché dny v Clichy
(1990) - Rosamunde
(1990) - Kommissar Klefisch (TV seriál)
(1990) - Ex und hopp - Ein böses Spiel um Liebe, Geld und Bier
(1990) - Cafe Europa
(1989) - Šance pro všechny
(1989) - Ragazzi di via Panisperna, I
(1989) - Oceano
(1989) - Maxantimo
(1989) - Mať
(1989) - La Luna negra
(1989) - Keine Gondel für die Leiche
(1989) - Chobotnice 4 (TV seriál)
(1989) - Gioco di società
(1989) - Francesco
(1989) - Formula mancata, La (TV seriál)
(1989) - Eppur si muove!
(1988) - Rausch der Verwandlung (TV seriál)
(1988) - Abendstunde im Spätherbst
(1987) - Teufels Paradies, Des
(1987) - The Second Victory
(1987) - Notte italiana
(1987) - Musím si dojet pro kocoura
(1987) - Heimatmuseum (TV seriál)
(1986) - Momo
(1986) - Mino (TV seriál)
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1986) - Flucht ohne Ende
(1985) - Via Mala (TV seriál)
(1985) - La Ragazza dei lilla
(1985) - Olga e i suoi figli (TV seriál)
(1985) - Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
(1985) - Die Linden von Lauterbach
(1985) - Holcroftův pakt
(1985) - Coconuts
(1984) - La Vigna di uve nere
(1984) - Třídní vztahy
(1984) - Chobotnice (TV seriál)
(1983) - Nezlobte, když nemusíte!
(1983) - Facciaffittasi (TV seriál)
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1982) - Marco Polo (TV seriál)
(1982) - Invitation au voyage
(1982) - La Côte d'amour
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Lola
(1981) - The Little World of Don Camillo (TV seriál)
(1981) - Lion of the Desert
(1981) - La Disubbidienza
(1980) - Heut' abend
(1980) - Stopa gigantů
(1980) - Gesucht wird... Drei Geschichten um nicht ganz ehrenwerte Herren
(1979) - NDR Talk Show
(1979) - Plechový bubínek
(1979) - Milo Milo
(1978) - Německo na podzim
(1978) - Fedora
(1977) - Štěstí nepadá z nebe
(1977) - Smrt nebo svobodu
(1977) - Mám strach
(1977) - Der Hauptdarsteller
(1977) - Difficile morire
(1977) - Anno di scuola, Un
(1976) - Skříňka s jedem
(1976) - Naumachos (TV seriál)
(1976) - Cuore di cane
(1976) - Bomber & Paganini
(1975) - Ztracená čest Kateřiny Blumové
(1975) - La Faille
(1974) - Processo per direttissima
(1974) - La Polizia chiede aiuto
(1974) - Brigitte, Laura, Ursula, Monica, Raquel, Litz, Florinda, Barbara, Claudia, e Sofia le chiamo tutte... anima mia
(1973) - Zločin na Matteottim
(1973) - Sans sommation
(1973) - Die Reise nach Wien
(1972) - Quando le donne persero la coda
(1972) - Policie děkuje
(1972) - Panáček ze dřeva
(1972) - Milán, kalibr 9
(1972) - La Mala ordina
(1972) - King, Queen, Knave
(1972) - Avventure di Pinocchio, Le (TV seriál)
(1971) - La Violenza: Quinto potere
(1971) - La Corta notte delle bambole di vetro
(1971) - Anguilla da trecento milioni, Un'
(1970) - Pták s křišťálovým peřím: Přízrak teroru
(1970) - Lučištník ze Sherwoodu
(1970) - Die Herren mit der weißen Weste
(1970) - Deadlock - mrtvý bod
(1970) - Cran d'arrêt
(1969) - Specialista
(1969) - Maßnahmen gegen Fanatiker
(1969) - Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
(1969) - Červený stan
(1968) - Questi fantasmi
(1968) - Le dolci signore
(1968) - ...e per tetto un cielo di stelle
(1967) - Zärtliche Haie
(1967) - Rosa per tutti, Una
(1966) - Operazione San Gennaro
(1966) - Ganovenehre
(1965) - Znal jsem ji dobře
(1965) - Vojandy
(1965) - Tierra de fuego
(1965) - Major Dundee
(1965) - Die Herren
(1965) - Dobrodruh z Istanbulu
(1965) - The Dirty Game
(1965) - Deset malých černoušků
(1964) - Zlatokopové z Arkansasu
(1964) - Vorsicht Mr. Dodd!
(1964) - Der Letzte Ritt nach Santa Cruz
(1963) - Ženich na inzerát
(1963) - Vinnetou
(1963) - Morálka 63
(1963) - Die zwölf Geschworenen
(1963) - Die endlose Nacht
(1962) - Straße der Verheißung
(1962) - Station Six-Sahara
(1962) - Lulu
(1962) - La Leggenda di Fra Diavolo
(1961) - Kdo jste, doktore Sorge?

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.9.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mario Adorf 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mario Adorf - herec

se narodil 8.9.1930 ve městě Curych
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mario Adorf

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Mario Adorf
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
15°11’
8
 
LunaLuna:
Ryby
20°23’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
6°47’
9
 
VenušeVenuše:
Štír
1°25’
10
 
MarsMars:
Rak
6°52’
7
 
JupiterJupiter:
Rak
15°07’
7
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°15’
1
R
UranUran:
Beran
14°28’
3
R
NeptunNeptun:
Panna
3°46’
8
 
PlutoPluto:
Rak
20°30’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°40’
3
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°02’
2
 
CheirónCheirón:
Býk
18°47’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
5°02’
7
Domy:
Střelec
29°50’
Blíženci
29°50’
2:
Vodnář
12°29’
8:
Lev
12°29’
3:
Ryby
27°20’
9:
Panna
27°20’
Býk
0°02’
Štír
0°02’
5:
Býk
23°12’
Štír
23°12’
6:
Blíženci
11°53’
Střelec
11°53’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
29°56’
11
Slun./Luna:
Blíženci
17°47’
6


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »