Mario Caiano wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mario Caiano

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Řím
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Mario Caiano - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
13.2.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mario Caiano 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mario Caiano
datum narození 13.2.1933
(režisér, herec, instagram)

Mario Caiano - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Per amore per vendetta
(1999) - Tre addii (TV seriál)
(1999) - Mai con i quadri (TV seriál)
(1999) - L'Amore oltre la vita
(1996) - Senza cuore (TV seriál)
(1993) - Moscacieca
(1991) - Bambino in fuga tre anni dopo, Un (TV seriál)
(1989) - Bambino in fuga (TV seriál)
(1988) - Upíři v Benátkách
(1988) - Non basta una vita (TV seriál)
(1986) - Vallée des peupliers, La (TV seriál)
(1985) - Brigade verte (TV seriál)
(1980) - Ombre
(1979) - Astuzia per astuzia (TV seriál)
(1978) - Figlio mio, sono innocente!
(1977) - La Svastica nel ventre
(1977) - Nel silenzio della notte
(1977) - Napoli spara!
(1977) - La Malavita attacca... la polizia risponde.
(1976) - Milano violenta
(1975) - Diagnosi (TV seriál)
(1975) - ...a tutte le auto della polizia
(1973) - Racconti di Viterbury - Le più allegre storie del '300, I
(1972) - L'Occhio nel labirinto
(1972) - Il Mio nome è Shanghai Joe
(1971) - Estate, un inverno, Un' (TV seriál)
(1970) - Le Ombre roventi
(1969) - Komm, süsser Tod
(1968) - Il Suo nome gridava vendetta
(1968) - Sette pistole per un massacro
(1967) - Un treno per Durango
(1967) - Cuatro salvajes, Los
(1967) - L'Assalto al centro nucleare
(1966) - Le Spie uccidono in silenzio
(1965) - Una bara per lo sceriffo
(1965) - Erik, il vichingo
(1965) - Amanti d'oltretomba
(1964) - Le Pistole non discutono
(1964) - Maciste, gladiatore di Sparta
(1964) - Dva gladiátoři
(1964) - Cavalca e uccidi
(1963) - Il Segno di Zorro
(1963) - Il Segno del coyote
(1963) - Goliath e la schiava ribelle
(1962) - Ulisse contro Ercole

Mario Caiano - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mario Caiano - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mario Caiano 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mario Caiano - režisér, herec

se narodil 13.2.1933 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mario Caiano

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Mario Caiano
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°21’
 
LunaLuna:
Váhy
1°09’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°41’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
7°34’
 
MarsMars:
Panna
16°43’
R
JupiterJupiter:
Panna
21°14’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
9°09’
 
UranUran:
Beran
20°21’
 
NeptunNeptun:
Panna
9°12’
R
PlutoPluto:
Rak
21°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°36’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
1°57’
 
CheirónCheirón:
Býk
23°39’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »