Mario López wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mario López
(Mario Lopez Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
10.10. 1973 - 17:18h
Místo:
Chula Vista, Kalifornie
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, moderátor

Mario López - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
10.10.1973 - 17:18  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.10.1973 - 00:18  
US, Chula Vista:
32°38' s.š., 117°5' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mario López 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Mario López
datum narození 10.10.1973
(herec, moderátor, instagram)

Mario López - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Grease: Live
(2015) - The 42nd Annual Daytime Emmy Awards
(2015) - The Dog Who Saved Summer
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - The Dog Who Saved Easter
(2013) - The Real
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Šmoulové 2
(2013) - The Stream
(2012) - I Heart Radio Music Festival
(2012) - Are You There, Chelsea? (TV seriál)
(2011) - Americký X Factor
(2011) - H8R (TV seriál)
(2011) - Honey 2
(2010) - Teenage Paparazzo
(2010) - The Spin Crowd (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - The Dog Who Saved Christmas Vacation
(2009) - I Get That a Lot
(2009) - The Dog Who Saved Christmas
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Randy Jackson uvádí: Nejlepší Americká Dance Crew
(2008) - Manžel na objednávku
(2007) - Mother Goose Parade
(2007) - Vánoční únos
(2007) - Eight Days a Week (TV seriál)
(2006) - The Megan Mullally Show
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2005) - Aloha Scooby-Doo!
(2004) - The Soluna Project
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - 100 Most Irresistible Women
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Eve (TV seriál)
(2002) - Pet Star (TV seriál)
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Outta Time
(2002) - King Rikki
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2001) - The Other Half
(2001) - A Crack in the Floor
(2000) - Resurrection Blvd. (TV seriál)
(2000) - Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
(2000) - Big Brother Trouble
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Pokrevní bratři
(1998) - Match Game
(1997) - The View
(1997) - USA High (TV seriál)
(1997) - Únos profesora Griffina
(1997) - Union Square (TV seriál)
(1997) - The Journey: Absolution
(1997) - Breaking the Surface: The Greg Louganis Story
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Jezero hrůzy
(1996) - Depraved
(1996) - El Cóndor de oro
(1994) - Extra
(1994) - Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas
(1993) - Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
(1993) - Name Your Adventure (TV seriál)
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1993) - Big Boys Don't Cry
(1992) - Za pět minut dvanáct: Hawajský styl
(1989) - Circus of the Stars #14
(1989) - Saved by the Bell (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Barvy
(1987) - The Last Fling
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - Kids Incorporated: Rock In the New Year
(1986) - Chartbusters
(1986) - The Deacon Street Deer
(1985) - Larry King Live
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Comedy Factory (TV seriál)
(1984) - Kids Incorporated
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1984) - a.k.a. Pablo (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1975) - Good Morning America

Mario López - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Champs
Mario López - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1973) Ali Landry - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1981) Heidi Mueller
(*1977) Jaime Pressly
(*1974) Tiffani Thiessen

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.10.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mario López 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mario López - herec, moderátor

se narodil 10.10.1973 ve městě Chula Vista, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mario López

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Mario López
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
17°32’
7
 
LunaLuna:
Beran
3°16’
1
 
MerkurMerkur:
Štír
10°55’
8
 
VenušeVenuše:
Střelec
1°53’
8
 
MarsMars:
Býk
6°06’
2
R
JupiterJupiter:
Vodnář
2°32’
11
 
SaturnSaturn:
Rak
4°43’
4
 
UranUran:
Váhy
23°03’
7
 
NeptunNeptun:
Střelec
5°28’
9
 
PlutoPluto:
Váhy
4°47’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°15’
10
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°15’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
18°39’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
11°00’
6
Domy:
Ryby
25°16’
Panna
25°16’
2:
Býk
4°52’
8:
Štír
4°52’
3:
Blíženci
3°35’
9:
Střelec
3°35’
Blíženci
27°07’
Střelec
27°07’
5:
Rak
20°14’
Kozoroh
20°14’
6:
Lev
17°34’
Vodnář
17°34’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
11°11’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
10°24’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »