Marisa Tomei wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marisa Tomei

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka

Marisa Tomei - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.12.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marisa Tomei 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Marisa Tomei
datum narození 4.12.1964
(herečka, instagram)

Marisa Tomei - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Spider-Man: Homecoming
(2017) - Married and Cheating
(2017) - Let It Snow
(2016) - Lemonade
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2016) - Behold My Heart
(2015) - Vykolejená
(2015) - Trable o Vánocích
(2015) - Spare Parts
(2015) - Sázka na nejistotu
(2015) - Empire (TV seriál)
(2014) - Ta zvláštní láska
(2014) - The Rewrite
(2014) - Profesionální flákači
(2013) - Partners for Peace
(2013) - She Said, She Said
(2012) - Katie
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - Rodičovský manuál
(2012) - Inescapable
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Obhájce
(2011) - Den zrady
(2011) - Ďáblova ruka
(2011) - Bláznivá, zatracená láska
(2010) - Conan
(2010) - Cyrus
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - The People Speak
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - The Night Job
(2009) - Amsterdam
(2008) - Beyond Wiseguys: Italian Americans & the Movies
(2008) - Wrestler
(2008) - Válka a. s.
(2007) - The Rich Inner Life of Penelope Cloud
(2007) - Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
(2007) - Grace už není
(2007) - Divočáci
(2006) - Danika
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Miláček
(2005) - Faktótum
(2004) - Zlatíčko
(2004) - Game Over (TV seriál)
(2003) - My Buddy Jack
(2003) - Kurs sebeovládání
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Thornberryovi na cestách
(2002) - Polibkem to začíná
(2002) - Guru
(2001) - V ložnici
(2001) - Jenifer
(2001) - Animální přitažlivost
(2000) - The Making of What Women Want
(2000) - Behind the Scenes: Road to El Dorado
(2000) - Sleduje tě vrah!
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Happy Accidents
(2000) - Dirk and Betty
(1999) - King of the Jungle
(1998) - „Sladká“ pomsta
(1998) - Má země
(1998) - Jenom láska
(1998) - Brloh v Beverly Hills
(1997) - The View
(1997) - Vítejte v Sarajevu
(1997) - A Brother's Kiss
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Hvězdy na zemi
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Perezovi
(1995) - Čtyři pokoje
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Comic Relief VI
(1994) - Noviny
(1994) - Italské námluvy
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Nezkrotné srdce
(1992) - Můj bratranec Vinny
(1992) - Chaplin
(1992) - Equinox - den zúčtování
(1991) - Zandalee
(1991) - Oscar
(1990) - Parker Kane
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1987) - Supermom's Daughter
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1987) - Detektiv v sukních (TV seriál)
(1986) - Rockový hotel
(1984) - Toxický mstitel
(1984) - Flamingo Kid
(1975) - Saturday Night Live
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
Marisa Tomei - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.12.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marisa Tomei 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marisa Tomei - herečka

se narodila 4.12.1964 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marisa Tomei

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Marisa Tomei
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
12°22’
 
LunaLuna:
Střelec
17°13’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°07’
 
VenušeVenuše:
Štír
11°38’
 
MarsMars:
Panna
13°46’
 
JupiterJupiter:
Býk
18°20’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
29°15’
 
UranUran:
Panna
14°43’
 
NeptunNeptun:
Štír
18°27’
 
PlutoPluto:
Panna
16°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°25’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°06’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°12’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »