Mark Blum wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Blum

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Mark Blum - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.5.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Blum 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mark Blum
datum narození 14.5.1950
(herec, instagram)

Mark Blum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - No Pay, Nudity
(2015) - How He Fell in Love
(2013) - Blumenthal
(2012) - A Wife Alone
(2011) - Jesse Stone: Ztracená nevinnost
(2011) - The Green
(2008) - New Amsterdam (TV seriál)
(2007) - The Warrior Class
(2005) - Life on the Ledge
(2003) - Jak nezískat Pulitzera
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Zen and the Art of Landscaping
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Soudce
(2000) - Zůstaň se mnou
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Deadline (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Chci tě poznat
(1998) - You Can Thank Me Later
(1997) - Stag
(1997) - The Defenders: Payback
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sudden Manhattan
(1996) - Na jedné lodi (TV seriál)
(1995) - Rapsodie v Miami
(1995) - Obvinění: Proces s McMartinovými
(1995) - The Low Life
(1995) - Haló, tady Denisa
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Stav: kritický
(1992) - Emma and Elvis
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Capital News
(1990) - Capital News (TV seriál)
(1989) - Super sázka
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Pevnost
(1987) - Sweet Surrender (TV seriál)
(1987) - Schůzka naslepo
(1986) - Krokodýl Dundee
(1986) - Jen mezi přáteli
(1985) - Hledám Susan. Zn.: Zoufale
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.5.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Blum 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Blum - herec

se narodil 14.5.1950 ve městě Newark, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Blum

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Mark Blum
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
23°07’
 
LunaLuna:
Beran
25°35’
 
MerkurMerkur:
Býk
23°31’
R
VenušeVenuše:
Beran
9°34’
 
MarsMars:
Panna
22°42’
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°34’
 
SaturnSaturn:
Panna
12°34’
R
UranUran:
Rak
2°42’
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°02’
R
PlutoPluto:
Lev
15°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°02’
R
Černá LunaLilith:
Býk
13°36’
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°23’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »