Mark Cheng wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Cheng

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Mark Cheng - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.10.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Cheng 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mark Cheng
datum narození 6.10.1964
(herec, instagram)

Mark Cheng - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Chung fung che
(2013) - Lian Shang 2013
(2011) - The Land With No Boundary
(2008) - Long nga
(2007) - Neviditelný cíl
(2007) - Gong tau
(2007) - Boj
(2006) - Hak se wui yi wo wai kwai
(2002) - Wai shut lee ji laam huet yan
(2000) - Xin san lang zhi huan chang tu fu
(2000) - Tequila Sunrise
(2000) - Huo zhe yan
(2000) - Dao shou
(2000) - Bad boy te gong
(1998) - 98 Gu huo zai: Long zheng hu dou
(1998) - Xin lian ai shi ji
(1998) - Skrytá odměna
(1998) - San giu cheung yee sang
(1998) - Nan ren xiong nui ren home
(1998) - Man qing shi da ku xing zhi chi luo ling chi
(1998) - Long zai jiang hu
(1997) - Chik juk ging wan
(1996) - Xie sha
(1996) - Tai ji quan
(1995) - Zha dan qing ren
(1995) - Ye xing de xie hou
(1995) - Lethal Girls 2
(1994) - Xin nan huan nu ai
(1994) - Sha shou de tong hua
(1994) - Mo yu zhui kong
(1994) - Mo deng long zheng hu dou
(1993) - 1/3 qing ren
(1993) - Xing Qi Gong Zhi Tan Bi
(1993) - Xiang Gang qi an: Qiang jian
(1993) - Hu xue tu long zhi hong tian xian jing
(1993) - Die xue cheng shi
(1992) - Xin long zhong hu dou
(1992) - Hei yu qun long hui
(1992) - Foh bau dai huen jai
(1992) - Dou gwai jung dung yun
(1991) - Lie huo qing chou
(1991) - Fu xing wei long
(1990) - Xi huan de gu shi
(1990) - Wu ye tian shi
(1990) - Wu qi shi san dian
(1990) - Te jing 90 II zhi wang ming tian ya
(1990) - Jiu ming xuan yan
(1990) - Die xue feng yun
(1990) - Bian yuan sui yue
(1989) - Shao nu xin
(1989) - Fu gui kai xin gui
(1989) - Da gong kuang xian qu
(1988) - Tian luo di wang
(1988) - It's No Heaven
(1987) - Xiong mao
(1987) - Xin tiao yi bai
(1987) - Xia cu da zhang fu
(1987) - Heng cai san qian wan
(1986) - Tian ling ling, di ling ling
(1986) - Pan ni wo di
(1986) - Do ma daan
(1985) - Oi san yat ho
(1985) - Kai xin le yuan
(1985) - Fei hu ji bing
(1984) - Sam sap chue lam

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.10.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Cheng 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Cheng - herec

se narodil 6.10.1964 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Cheng

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Mark Cheng
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
13°15’
 
LunaLuna:
Váhy
23°05’
 
MerkurMerkur:
Váhy
6°14’
 
VenušeVenuše:
Panna
0°50’
 
MarsMars:
Lev
12°50’
 
JupiterJupiter:
Býk
25°20’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
28°55’
R
UranUran:
Panna
12°28’
 
NeptunNeptun:
Štír
16°19’
 
PlutoPluto:
Panna
15°00’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°33’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
29°34’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°13’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »