Mark Hamill wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Hamill
(Mark Richard Hamill)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1951 - 14:43h
Místo:
Oakland, Kalifornie
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Mark Hamill - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.9.1951 - 14:43  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.9.1951 - 21:43  
US, Oakland:
37°49' s.š., 122°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Hamill 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Mark Hamill
datum narození 25.9.1951
(herec, instagram)

Mark Hamill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Star Wars: Episode VIII
(2016) - Thelomeris
(2016) - Batman: The Killing Joke
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2015) - Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
(2015) - Regular Show: The Movie
(2015) - Minkow
(2015) - Miles from Tomorrowland (TV seriál)
(2015) - Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
(2015) - Hunt the Truth (TV seriál)
(2014) - Kingsman: Tajná služba
(2014) - Elf: Buddy's Musical Christmas
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2013) - A Fuller Life
(2013) - Virtually Heroes
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera
(2012) - Sushi girl
(2012) - Motorcity (TV seriál)
(2012) - Jak vycvičit draky (TV seriál)
(2012) - Back to the Sea
(2012) - Airborne
(2011) - Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Scooby Doo a přízrak na letním táboře
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Hero Factory (TV seriál)
(2010) - Dan Vs. (TV seriál)
(2010) - Dantovské peklo
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2010) - The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Normálka (TV seriál)
(2009) - Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Mythic Journeys
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Robotech: Birth of a Sequel
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2006) - Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman
(2006) - Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
(2006) - Tom a Jerry: Kdo vyzraje na piráty
(2006) - Robotech: The Shadow Chronicles
(2006) - Queer Duck: The Movie
(2006) - Metalocalypse (TV seriál)
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Watch the Skies!: Science Fiction, the 1950s and Us
(2005) - Vědecký výzkum z doby hvězdných válek (TV seriál)
(2005) - The Real Glory: Reconstructing 'The Big Red One'
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman
(2005) - Galaktická brána
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - The Wrong Coast (TV seriál)
(2004) - Robotí superopice v akci! (TV seriál)
(2004) - Comic Book: The Movie
(2003) - Alec Guinness - portrét
(2003) - Stripperella (TV seriál)
(2003) - Reeseville
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2003) - Aero-Troopers: The Nemeclous Crusade
(2002) - Teamo Supremo (TV seriál)
(2002) - Rapsittie Street Kids: Believe In Santa
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Baxter and Bananas
(2002) - Balto na vlčí stezce
(2001) - Time Squad (TV seriál)
(2001) - Thank You, Good Night
(2001) - Night of the Living Doo
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2001) - Hamilton
(2001) - Earth Day
(2000) - GPTV
(2000) - Sinbad: Beyond the Veil of Mists
(2000) - Scooby-Doo a invaze vetřelců
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Josef - Král snů
(2000) - The Christmas Lamb
(2000) - Batman Beyond: Return of the Joker
(1999) - The Unauthorized Star Wars Story
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Wing Commander
(1999) - Walking Across Egypt
(1999) - The Night of the Headless Horseman
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Gen 13
(1999) - Datel Woody (TV seriál)
(1999) - .COM (TV seriál)
(1999) - Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder
(1998) - Super stavby (TV seriál)
(1998) - Watchers Reborn
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Scooby-Doo a ostrov zombií
(1998) - Hamilton
(1998) - Batman a Superman
(1997) - Wonders of the Universe: The Infinite Quest
(1997) - Sci-fi příběhy (TV seriál)
(1997) - Vhoďte minci
(1997) - Pepper Ann (TV seriál)
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1997) - The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
(1997) - Laserhawk
(1997) - The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
(1996) - Wing Commander Academy (TV seriál)
(1996) - Spider-Man: Sins of the Fathers
(1996) - The Savage Dragon (TV seriál)
(1996) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1996) - Bruno the Kid: The Animated Movie
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - Městečko prokletých
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Cow and Chicken (TV seriál)
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Silk Degrees
(1994) - Red Planet (TV seriál)
(1994) - The Raffle
(1994) - Phantom 2040 (TV seriál)
(1994) - New Year's Rotten Eve
(1994) - The Magic Flute
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1993) - Une image de trop
(1993) - Ukryt v čase
(1993) - Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Hollyrock-a-Bye Baby
(1993) - Commander Toad in Space
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1993) - Batman a fantom
(1992) - Gomorron
(1992) - Sleepwalkers
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Žena černé magie
(1991) - Mutronics
(1991) - The Flash II: Revenge of the Trickster
(1991) - Earth Angel
(1990) - Půlnoční jízda
(1990) - Flash (TV seriál)
(1989) - Vítr zkázy
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Pád orlů
(1989) - Malá mořská víla
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1982) - Return of the Ewok
(1982) - Nemocnice Britannia
(1981) - The Night the Lights Went Out in Georgia
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1980) - Velká červená jednička
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1979) - Sam Fuller and the Big Red One
(1979) - Skatetown, U.S.A.
(1978) - The Star Wars Holiday Special
(1978) - Corvette Summer
(1977) - The Making of 'Star Wars'
(1977) - Wizards
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1977) - Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1977) - The City
(1976) - Mallory: Circumstantial Evidence
(1975) - Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic
(1975) - Eric
(1975) - Delancey Street: The Crisis Within
(1974) - The Texas Wheelers (TV seriál)
(1972) - Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)

Mark Hamill - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.9.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Hamill 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Hamill - herec

se narodil 25.9.1951 ve městě Oakland, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Hamill

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Mark Hamill
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
2°00’
9
 
LunaLuna:
Lev
1°47’
7
 
MerkurMerkur:
Panna
18°08’
8
 
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
8
 
MarsMars:
Lev
24°21’
8
 
JupiterJupiter:
Beran
10°07’
3
R
SaturnSaturn:
Váhy
5°02’
9
 
UranUran:
Rak
13°43’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°37’
9
 
PlutoPluto:
Lev
20°45’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°36’
2
R
Černá LunaLilith:
Rak
9°27’
7
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°15’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
7°02’
10
Domy:
Kozoroh
7°15’
Rak
7°15’
2:
Vodnář
16°23’
8:
Lev
16°23’
3:
Ryby
26°47’
9:
Panna
26°47’
Beran
29°26’
Váhy
29°26’
5:
Býk
24°35’
Štír
24°35’
6:
Blíženci
15°57’
Střelec
15°57’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
3°21’
11
Slun./Luna:
Panna
1°53’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »