Mark Harmon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Harmon
(Thomas Mark Harmon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
2.9. 1951 - 10:40h
Místo:
San José, Kalifornie
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Mark Harmon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.9.1951 - 10:40  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.9.1951 - 17:40  
US, San José:
34°11' s.š., 118°18' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Harmon 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mark Harmon
datum narození 2.9.1951
(herec, režisér, instagram)

Mark Harmon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
(2013) - 65. Emmy Awards
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Jistá oběť
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích
(2009) - The Secret Life of Scientists and Engineers (TV seriál)
(2009) - Rosnička
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2004) - Hon za svobodou
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Mezi námi děvčaty
(2002) - Intimate Portrait: Pam Dawber
(2002) - Válka surfařů
(2001) - Podtrh
(2001) - Nenechám tě odejít
(2000) - Na věčné časy
(2000) - I'll Remember April
(2000) - The Amati Girls
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1997) - Oběti
(1997) - The First to Go
(1995) - Tajemství pod vodou
(1995) - Staré hříchy
(1995) - Poslední večeře
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Charlie Grace (TV seriál)
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - The First Annual Comedy Hall of Fame
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Vražedné pochybnosti
(1991) - Studené štěstí
(1991) - Rebecca Schaeffer: The E! True Hollwood Story
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1991) - Long Road Home
(1991) - Dillinger
(1991) - Čtvrtý příběh
(1990) - Dokud jsi tu byl
(1989) - Super sázka
(1989) - Sladké ptáče mládí
(1988) - Pevnost
(1988) - Návrat do rodného města
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Summer School
(1987) - Jak jsem ti slíbil
(1986) - Zachraňme Harryho
(1986) - Princ z Bel Air
(1986) - Obezřetný cizinec
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1984) - Battle of the Network Stars XVII
(1984) - Battle of the Network Stars XVI
(1984) - Tuareg
(1983) - Intimate Agony
(1982) - Battle of the Network Stars XII
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Battle of the Network Stars XI
(1981) - Goliath Awaits
(1981) - Flamingo Road (TV seriál)
(1980) - Flamingo Road
(1980) - The Dream Merchants
(1979) - 240-Robert (TV seriál)
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1978) - Sam (TV seriál)
(1978) - Přijíždí jezdec
(1978) - Little Mo
(1978) - Getting Married
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1977) - Eleanor and Franklin: The White House Years
(1973) - Ozzie's Girls (TV seriál)

Mark Harmon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Mark Harmon - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1951) Pam Dawber - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1960) Terri Garber
(*1958) Sheree J. Wilson
(*1961) Heather Locklear
(*1952) Cristina Raines
(*1950) Morgan Fairchild
(*1950) Karen Carpenter

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.9.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Harmon 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Harmon - herec, režisér

se narodil 2.9.1951 ve městě San José, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Harmon

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Mark Harmon
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
9°26’
11
 
LunaLuna:
Panna
23°35’
11
 
MerkurMerkur:
Panna
4°58’
10
R
VenušeVenuše:
Panna
10°51’
11
R
MarsMars:
Lev
9°47’
10
 
JupiterJupiter:
Beran
12°47’
6
R
SaturnSaturn:
Váhy
2°13’
11
 
UranUran:
Rak
13°00’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°50’
12
 
PlutoPluto:
Lev
20°07’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°49’
5
R
Černá LunaLilith:
Rak
6°51’
9
 
CheirónCheirón:
Střelec
26°47’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
15°45’
1
Domy:
Štír
1°35’
Býk
1°35’
2:
Střelec
0°16’
8:
Blíženci
0°16’
3:
Kozoroh
1°53’
9:
Rak
1°53’
Vodnář
5°23’
Lev
5°23’
5:
Ryby
8°03’
Panna
8°03’
6:
Beran
7°04’
Váhy
7°04’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
18°29’
11
Slun./Luna:
Panna
16°31’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »