Mark Rolston wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Rolston

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Baltimore, Maryland
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Mark Rolston - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.12.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Rolston 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Mark Rolston
datum narození 7.12.1956
(herec, instagram)

Mark Rolston - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Roots (TV seriál)
(2016) - Chasing José
(2016) - Assassin's Fury
(2015) - Whitney
(2015) - Relentless Justice
(2015) - Pád Země
(2015) - Hunt the Truth (TV seriál)
(2015) - The Hard Ride
(2015) - Ex-Free
(2014) - TURN (TV seriál)
(2014) - Taxidermist
(2014) - The Studio Club
(2013) - Crosshairs
(2013) - April Apocalypse
(2012) - Alien Encounters: Superior Fan Power Since 1979
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2012) - Abeo Pharisee
(2009) - Unesená
(2009) - Saw 6
(2009) - Anatomy of Hope
(2008) - Saw 5
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Krvavé vykoupení
(2008) - Jane Doeová: Oči
(2008) - Azyl
(2007) - První vítězství
(2007) - Jízda s Elvisem
(2006) - Skrytá identita
(2005) - Stopař duchů
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2003) - Superior Firepower: The Making of 'Aliens'
(2002) - Žhář
(2002) - Highway
(2002) - Cathedral
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(1999) - Stůl pro jednoho
(1999) - Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Povodeň
(1998) - Křižovatka smrti
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - Dopisy od vraha
(1997) - The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
(1997) - George Wallace
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Netvor z hlubin
(1996) - Likvidátor
(1996) - Denní světlo
(1995) - Past
(1995) - Karate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpět
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Scanner: Policajt
(1993) - Vraždy černé vdovy
(1993) - Tělo jako důkaz
(1993) - Odsouzená
(1992) - Ulice andělů
(1992) - Soudruzi v akci
(1990) - RoboCop 2
(1990) - Impuls
(1990) - Horká vlna
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - A Sinful Life
(1989) - Perry Mason: Případ smrtící lekce
(1989) - The Lady Forgets
(1989) - Jiskra
(1989) - Boj o přežití
(1988) - Steal the Sky
(1988) - Reach
(1987) - Wiseguy
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Plevel
(1987) - Čtvrtý protokol
(1986) - Vetřelci
(1985) - Displaced Person
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Master of the Game (TV seriál)
(1984) - The First Olympics: Athens 1896

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.12.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Rolston 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Rolston - herec

se narodil 7.12.1956 ve městě Baltimore, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Rolston

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Mark Rolston
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
15°22’
 
LunaLuna:
Vodnář
12°44’
 
MerkurMerkur:
Střelec
28°46’
 
VenušeVenuše:
Štír
14°44’
 
MarsMars:
Beran
0°30’
 
JupiterJupiter:
Panna
29°23’
 
SaturnSaturn:
Střelec
6°31’
 
UranUran:
Lev
6°42’
R
NeptunNeptun:
Štír
1°42’
 
PlutoPluto:
Panna
0°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
28°00’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
10°54’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
8°00’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »