Mark Ruffalo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Ruffalo
(Mark Alan Ruffalo)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.11. 1967 - 07:33h
Místo:
Kenosha, Wisconsin
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Mark Ruffalo - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.11.1967 - 07:33  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.11.1967 - 13:33  
US, Kenosha:
42°35' s.š., 87°49' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Ruffalo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mark Ruffalo
datum narození 22.11.1967
(herec, instagram)

Mark Ruffalo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Thor: Ragnarok
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Podfukáři 2
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Spotlight
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Marvel Studios: Assembling a Universe
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Svět na houpačce
(2014) - Stejná srdce
(2014) - Foxcatcher
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - Podfukáři
(2013) - Love song
(2013) - Iron Man 3
(2012) - Díky za ty dary
(2012) - Avengers
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Margaret
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prokletý ostrov
(2010) - Noční rande
(2010) - Mocná síla soucitu
(2010) - Děcka jsou v pohodě
(2009) - Max a maxipříšerky
(2008) - Slepota
(2008) - Co tě nezabije...
(2008) - Bratři Bloomovi
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - This Is Zodiac
(2007) - Chicago 10
(2007) - Zodiac
(2007) - Reservation Road
(2006) - Všichni královi muži
(2005) - Co je šeptem...
(2005) - A co když je to pravda?
(2004) - A Look Inside 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'
(2004) - Věčný svit neposkvrněné mysli
(2004) - Už tady nežijeme
(2004) - Přes noc třicítkou
(2004) - Collateral
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2003) - Piková trojka
(2003) - Můj život beze mne
(2003) - Letuška 1. třídy
(2002) - XX/XY
(2002) - Kód Navajo
(2001) - You Can Count on Me: A Look Inside
(2001) - Poslední pevnost
(2001) - Life/Drawing
(2000) - Na mě se můžeš spolehnout
(2000) - Miláčku, vrať se
(2000) - The Beat (TV seriál)
(1999) - Ryba ve vaně
(1999) - Jízda s ďáblem
(1998) - Mág Houdini
(1998) - Klub 54
(1998) - Kasaři
(1997) - Stalo se o Vánocích
(1996) - The Last Big Thing
(1996) - The Destiny of Marty Fine
(1996) - Dentista
(1996) - Blood Money
(1995) - Mirror, Mirror III: The Voyeur
(1995) - A Gift from Heaven
(1994) - Směr jih (TV seriál)
(1994) - Čas rozhodnutí
(1993) - A Song for You
(1993) - Havraní Tanec
(1992) - Rough Trade

Mark Ruffalo - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.11.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Ruffalo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Ruffalo - herec

se narodil 22.11.1967 ve městě Kenosha, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Ruffalo

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Mark Ruffalo
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
29°33’
12
 
LunaLuna:
Rak
29°52’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
11°00’
11
 
VenušeVenuše:
Váhy
13°29’
10
 
MarsMars:
Kozoroh
22°52’
2
 
JupiterJupiter:
Panna
4°26’
9
 
SaturnSaturn:
Beran
5°54’
4
R
UranUran:
Panna
28°22’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
24°17’
12
 
PlutoPluto:
Panna
22°32’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°04’
5
R
Černá LunaLilith:
Býk
6°46’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°23’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
7°14’
8
Domy:
Střelec
6°55’
Blíženci
6°55’
2:
Kozoroh
10°02’
8:
Rak
10°02’
3:
Vodnář
19°04’
9:
Lev
19°04’
Ryby
25°57’
Panna
25°57’
5:
Beran
25°06’
Váhy
25°06’
6:
Býk
17°46’
Štír
17°46’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
1°26’
11
Slun./Luna:
Panna
29°43’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »