Marky Ramone wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marky Ramone
(Mark Bell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Marky Ramone - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.7.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marky Ramone 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marky Ramone
datum narození 15.7.1952
(herec, instagram)

Marky Ramone - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Looking for Johnny
(2012) - Beware of Mr. Baker
(2011) - Cormanův svět
(2010) - Lemmy
(2007) - The Ramones: It's Alive 1974-1996
(2007) - Punk's Not Dead
(2006) - Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone
(2006) - The Story of Punk
(2006) - Ramones: The True Story
(2004) - Ramones Raw
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2003) - End of the Century
(2002) - The Brooklyn Boys
(2001) - MTV Video Music Awards 2001
(1997) - 50,000,000 Joe Franklin Fans Can't Be Wrong
(1997) - We're Outta Here!
(1996) - Ramones: Live in Buenos Aires (koncert)
(1995) - Ramones - Spider-Man (Previously Unreleased) (hudební videoklip)
(1995) - Ramones - Spider-Man (hudební videoklip)
(1995) - Ramones - I Don't Want to Grow Up (hudební videoklip)
(1995) - Ramones - Blitzkrieg Bop (hudební videoklip)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Kam zmizela hlídka 54?
(1992) - Ramones - Touring (hudební videoklip)
(1992) - Ramones - Substitute (hudební videoklip)
(1992) - Ramones - Strength To Endure (hudební videoklip)
(1992) - Ramones - Poison Heart (hudební videoklip)
(1992) - 1991: The Year Punk Broke
(1990) - Ramones - I Believe in Miracles (hudební videoklip)
(1990) - The Howard Stern Show
(1989) - Ramones - Pet Sematary (hudební videoklip)
(1989) - Ramones - Merry Christmas (I Don't Want to Fight Tonight) (hudební videoklip)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Ramones - I Wanna Be Sedated (hudební videoklip)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1982) - Late Night with David Letterman
(1981) - Ramones - We Want the Airwaves (hudební videoklip)
(1981) - Ramones - The KKK Took My Baby Away (hudební videoklip)
(1981) - Ramones - It's Not My Place (In the 9 To 5 World) (hudební videoklip)
(1980) - Ramones - Rock 'n' Roll High School (hudební videoklip)
(1980) - Ramones - Do You Remember Rock 'n' Roll Radio? (hudební videoklip)
(1980) - Blank Generation
(1979) - Rock 'n' Roll High School
(1978) - Ramones - Don't Come Close (hudební videoklip)
(1977) - Ramones - Rockaway Beach (hudební videoklip)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.7.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marky Ramone 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marky Ramone - herec

se narodil 15.7.1952 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marky Ramone

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Marky Ramone
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
22°54’
 
LunaLuna:
Býk
9°25’
 
MerkurMerkur:
Lev
19°34’
 
VenušeVenuše:
Rak
28°35’
 
MarsMars:
Štír
8°23’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°13’
 
SaturnSaturn:
Váhy
9°11’
 
UranUran:
Rak
14°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°59’
 
PlutoPluto:
Lev
20°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°03’
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°06’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
8°38’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »