Marlon Brando wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marlon Brando
(Marlon Brando Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.4. 1924 - 23:00h
Místo:
Omaha, Nebraska
Země:
Věk:
† 80 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
1.7.2004 (Příčina: Selhání plic)
Povolání:
herec

Marlon Brando - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Doane (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.4.1924 - 23:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.4.1924 - 05:00  
US, Omaha:
41°16' s.š., 95°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marlon Brando 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Marlon Brando
datum narození 3.4.1924
(herec, instagram)

Marlon Brando - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Listen to Me Marlon
(2014) - Marlon Brando, un acteur nommé désir
(2014) - Chaplin bez masky
(2012) - Final Cut - Dámy a pánové
(2012) - Comix from the Underground (TV seriál)
(2011) - Marlon Brando tuli Suomeen
(2011) - Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
(2007) - Poslední dny života slavných: Marlon Brando
(2007) - Brando
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
(2006) - Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman
(2006) - The Godfather and the Mob
(2006) - Superman se vrací
(2006) - Superman II: Verze Richarda Donnera
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2004) - Michael Jackson: The One
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - James Dean and Marlon Brando
(2002) - Naqoyqatsi
(2001) - Michael Jackson: You Rock My World (hudební videoklip)
(2001) - Taking Flight: The Development of 'Superman'
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Making 'Superman': Filming the Legend
(2001) - The Magic Behind the Cape
(2001) - A Huey P. Newton Story
(2001) - Kdo s koho
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1998) - Prachy k likvidaci
(1997) - Tracks
(1997) - Legenden (TV seriál)
(1997) - Bojovník
(1996) - Marlon Brando: The Wild One
(1996) - Ostrov Dr. Moreau
(1994) - 100 Years at the Movies
(1994) - Don Juan DeMarco
(1992) - Kryštof Kolumbus
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1991) - Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
(1991) - Here's Looking at You, Warner Bros.
(1991) - The Godfather Family: A Look Inside
(1990) - Nováček
(1989) - Bílé období sucha
(1981) - The Rebels: Marlon Brando
(1980) - Záhadný vzorec
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1979) - Apokalypsa
(1978) - Raoni
(1978) - The Making of 'Superman: The Movie'
(1978) - Superman
(1977) - Kmotr (TV seriál)
(1976) - Zastavení na Missouri
(1972) - Poslední tango v Paříži
(1972) - Noční příchozí
(1972) - Kmotr
(1970) - King: A Filmed Record... Montgomery to Memphis
(1969) - Ostrov v ohni
(1968) - Noc následujícího dne
(1968) - Candy
(1967) - Pikkuisen hymyä
(1967) - Páv se zlatým okem
(1967) - Hraběnka z Hongkongu
(1966) - Meet Marlon Brando
(1966) - Štvanice
(1966) - Grošák
(1965) - Morituri
(1964) - Dva záletníci
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - The Theater of Tomorrow
(1963) - Ošklivý Američan
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Vzpoura na Bounty
(1961) - Křivák
(1959) - Sestup Orfeův
(1958) - Mladí lvi
(1957) - Sayonara
(1956) - Operation Teahouse
(1956) - Čajovna U srpnového měsíce
(1955) - Frajeři a saze
(1954) - V přístavu
(1954) - Desirée
(1953) - Julius Caesar
(1953) - Divoch
(1952) - Viva Zapata!
(1951) - Tramvaj do stanice Touha
(1950) - Muži
(1950) - Come Out Fighting
(1948) - Toast of the Town

Marlon Brando - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Marlon Brando - Knihy
Marlon Brando - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marlon Brando 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marlon Brando - herec

se narodil 3.4.1924 ve městě Omaha, Nebraska, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marlon Brando

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Marlon Brando
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
14°09’
4
 
LunaLuna:
Beran
13°04’
4
 
MerkurMerkur:
Beran
27°14’
5
 
VenušeVenuše:
Býk
28°50’
6
 
MarsMars:
Kozoroh
17°42’
2
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°53’
1
 
SaturnSaturn:
Štír
0°09’
11
R
UranUran:
Ryby
19°00’
3
 
NeptunNeptun:
Lev
17°44’
9
R
PlutoPluto:
Rak
10°15’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°01’
9
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
1°20’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
20°06’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
4°48’
1
Domy:
Střelec
3°43’
Blíženci
3°43’
2:
Kozoroh
5°57’
8:
Rak
5°57’
3:
Vodnář
13°44’
9:
Lev
13°44’
Ryby
20°32’
Panna
20°32’
5:
Beran
20°30’
Váhy
20°30’
6:
Býk
14°01’
Štír
14°01’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
27°08’
11
Slun./Luna:
Beran
13°36’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »