Maroš Kramár wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maroš Kramár

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec, moderátor

Maroš Kramár - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maroš Kramár 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Maroš Kramár
datum narození v roce *1959
(herec, moderátor, instagram)

Maroš Kramár - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Trebbia 2016 (TV pořad)
(2016) - Zemřít šťastný
(2015) - Šťastné a veselé Vianoce s Markízou
(2015) - Kukučka (TV seriál)
(2014) - Trebbia 2014
(2014) - Noc nádejí 2014
(2014) - Mattoni Koktejl Festival 2014
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Čo ja viem
(2014) - Princezna a písař
(2014) - Chrobák v hlave (divadelní záznam)
(2013) - Slovenka 2013
(2013) - Naši ma zabijú
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Autoškola národa
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - Wipeout - Souboj národů
(2011) - Tandemy
(2011) - Kto hovorí pravdu?
(2011) - Nevinní (TV seriál)
(2010) - Tomu neuveríš
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Hodina deťom
(2010) - Extra
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Mini Talent show
(2009) - Bez servítky
(2008) - Slovensko má talent
(2008) - Skvelý deň
(2008) - Česká Miss 2008
(2008) - Carstensz - Sedmá hora
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - ČR : SR Test národa 2007
(2007) - Člověče, nezlob se
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Vyznanie na cestu
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Medzi nami (TV seriál)
(2005) - Dva na schodišti
(2004) - Dievča za milión
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Inkognito
(2002) - Je to možné?
(2001) - Úsmev, prosím!
(2001) - Královský slib
(2001) - Deník šílené manželky
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Bonzáčik
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Rozprávanie neznámeho človeka
(1998) - Pevnosť Boyard
(1998) - Knieža
(1996) - Smotánka
(1996) - Suzanne
(1995) - Malý veľký princ
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1993) - S láskou sa neradno zahrávať (divadelní záznam)
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1993) - Fontána pre Zuzanu 2
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Európa, moja láska
(1991) - F&V: Film&Video
(1991) - Ružová Anička
(1991) - Dúhová cesta
(1991) - Dlhá cesta domov
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Útrapy z rozumu
(1990) - Spomalený úder
(1990) - Niť života
(1990) - Faidra
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlý záber
(1989) - Zlodarov les
(1989) - Tobogan
(1989) - Nočný spev
(1989) - Krvavá svadba (divadelní záznam)
(1989) - Kráľovstvo kaluží
(1989) - Félix a rúrka (TV seriál)
(1988) - Ten tretí
(1988) - Svědek času
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Lýrnik Ostap
(1988) - Lúčenie
(1988) - Lakomý Marko
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Víkend za milión
(1987) - Spřízněni dobou (TV seriál)
(1987) - Priama úmera
(1987) - Pomník
(1987) - Päť zŕn (TV seriál)
(1987) - Lakomec (divadelní záznam)
(1987) - Jemné umění obrany
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Ulička stratených snov
(1985) - Štvrtá hlava draka
(1985) - Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Iná láska
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1984) - Čistá biela stena
(1984) - Cesta životom
(1984) - A keď som stretol lásku
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Učiteľka
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Kováčova múdrosť
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Zimný semester
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Farba tvojich očí
(1981) - Soľ v tráve
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1980) - Děti zítřků
(1979) - Veľký Mogul
(1979) - Rosný bod
(1979) - Čtyři na sněhu
(1978) - Aktovka
(1976) - Tereza
(1976) - Náš dědek Josef
(1973) - Pověst o stříbrné jedli
(1972) - Výmyselníci
(1972) - Janko Búrka doma
(1972) - Ďaleko je do neba
(1971) - Ivko a jeho mať

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maroš Kramár 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maroš Kramár - herec, moderátor

se narodil v roce *1959 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maroš Kramár

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Maroš Kramár
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
5°30’
 
LunaLuna:
Střelec
21°46’
 
MerkurMerkur:
Beran
8°27’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
13°40’
 
MarsMars:
Rak
9°08’
 
JupiterJupiter:
Štír
29°48’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
6°59’
R
UranUran:
Lev
12°14’
 
NeptunNeptun:
Štír
5°35’
R
PlutoPluto:
Panna
1°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°56’
R
Černá LunaLilith:
Býk
17°47’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
26°59’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »