Mars wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mars
(Wing-Fat Cheung)

Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
64 let

Mars - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.2.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mars 2017, 2018 - Wikipedie info)

Mars - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - When Heaven Burns (TV seriál)
(2011) - Jin Chou Fu Lu Shou
(2009) - Gam chin dai gwok
(2007) - Shen qiang shou yu zhi duo xing
(2007) - Que sheng 3 zi mo san bai fan
(2004) - New Police Story
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2003) - Rytíři ze Šanghaje
(2003) - Kap sze moon yat goh gei kooi
(2002) - Mou mon tai 2
(2001) - Křižovatka smrti 2
(2000) - Xin san lang zhi huan chang tu fu
(1999) - Jackie Chan: My Stunts
(1999) - Xing yue tong hua
(1999) - Instinkt lovce
(1998) - Wo ai ni
(1998) - Křižovatka smrti
(1998) - Kontraband
(1997) - Terč
(1997) - Double Team
(1996) - Yun cai wu fu xing
(1996) - První rána
(1995) - Rachot v Bronxu
(1995) - Blesk
(1995) - Bao zha ling
(1994) - Legenda o opilém Mistrovi
(1994) - Chen mo de gu niang
(1993) - Železný dráp
(1993) - Superpolda
(1993) - Příběh policajta
(1992) - Police Story 3
(1992) - Dračí dvojčata
(1991) - Hao men ye yan
(1991) - Božská relikvie 2
(1990) - Wu tai jie mei
(1990) - Nevyhlášená válka
(1989) - Shen yong fei hu ba wang hua
(1989) - Kantonský kmotr
(1988) - Police Story 2
(1988) - Navěky drakem
(1988) - Gui meng jiao
(1988) - Ba wong fa
(1987) - Project A 2
(1987) - Jiang shi shao ye
(1986) - Nui Ji Zapai Jun
(1986) - Božská relikvie
(1985) - Police Story
(1984) - Shen yong shuang xiang pao
(1984) - Pojízdná kantýna
(1983) - Vítězové a hříšníci
(1983) - Projekt A
(1983) - Jui gwai chat hung
(1982) - Pán draků
(1981) - The Legal Illegals
(1981) - Hra smrti 2
(1981) - Fei dao you jian fei dao
(1980) - Ti guan
(1980) - She mao he hun xing quan
(1980) - Mladý mistr
(1979) - Za jia gao shou
(1979) - Yi dan er li san gong fu
(1979) - Xin tie cuo men shen
(1979) - Xing mu zi gu huo zhao
(1979) - Wu zhao sheng you zhao
(1979) - Wu ming xiao cu
(1979) - Shen tou miao tan shou duo duo
(1979) - Kung-fu Kid
(1979) - Kung-fu bratři
(1979) - Hao xia
(1979) - Fa qiong e
(1979) - Bo ming chan dao duo ming chuang
(1978) - Zan xian sheng yu zhao qian hua
(1978) - Shui yue men
(1978) - Nan yang tang ren jie
(1978) - Lao hu tian ji
(1978) - Lang tzu yi chao
(1978) - Hra smrti
(1978) - Fei Lung gwoh gong
(1978) - Diao nu
(1977) - Si da men pai
(1977) - San de huo shang yu chong mi liu
(1977) - Gong fu xiao zi
(1977) - Fa qian han
(1977) - Bei po
(1976) - Tien ya ming yue dao
(1976) - Li Hsiao Lung chuan chi
(1975) - Xiang Gang chao ren
(1975) - Chung chung lieh t'u
(1974) - Yang chi
(1974) - Tie han rou qing
(1974) - Si wang tiao zhan
(1974) - Huang Fei-hong xiao lin quan
(1974) - E Hu Cun
(1974) - Dynamite Brothers
(1973) - Yi wang da shu
(1973) - Xiao za zhong
(1973) - Xiao tou dou da zei
(1973) - Xiao Laohu
(1973) - Tou du ke
(1973) - The Iron Bull
(1973) - Super Kung Fu Kid
(1973) - Shipotianjing
(1973) - Qi lin zhang
(1973) - Ma lu xiao ying xiong
(1973) - Mai fu
(1973) - Chu ba
(1973) - Drak přichází
(1973) - Crash! Che botte strippo strappo stroppio
(1972) - Ying han
(1972) - Tang ran ke
(1972) - Pěst plná hněvu
(1972) - Ji xiang du fang
(1972) - Jin xuan feng
(1972) - Hei dian
(1971) - L'Uomo dalla pelle dura
(1971) - Gui tai jian
(1968) - Jin yan zi
(1967) - Jednoruký šermíř
(1966) - Xi you ji
(1966) - Spojení Shaolinů
(1966) - Jin ding you long

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.2.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mars 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 28.2.1954 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mars

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Mars
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°22’
 
LunaLuna:
Kozoroh
8°39’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°13’
R
VenušeVenuše:
Ryby
16°31’
 
MarsMars:
Střelec
10°08’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°57’
 
SaturnSaturn:
Štír
9°14’
R
UranUran:
Rak
19°19’
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°47’
R
PlutoPluto:
Lev
23°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
21°39’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
18°06’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
26°03’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »