Martha Issová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martha Issová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1981 (?)
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
herečka

Martha Issová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1981 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martha Issová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Martha Issová
datum narození v roce *1981
(herečka, instagram)

Martha Issová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2015) - Barbora Poláková: Nafrněná (hudební videoklip)
(2015) - Film o filmu: Sedmero krkavců
(2015) - Sedmero krkavců
(2014) - Vladimír Menšík: Humor je vážná věc
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - Čtvrtá hvězda (TV seriál)
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Husiti
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Ve stínu
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Helena (TV seriál)
(2012) - Brumlik a Animuk
(2012) - Bílá paní na hlídání (TV seriál)
(2011) - Tah dámou
(2011) - Pološero
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - Videoterapie
(2011) - Perfect Days
(2011) - Černá díra (divadelní záznam)
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Přemluv bábu
(2010) - Mamas & Papas
(2009) - TV BONSAI
(2009) - Kniha mého srdce
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Operace Dunaj
(2009) - Líbáš jako Bůh
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Český lev 2007
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - O bílé paní
(2008) - Natěrač
(2008) - Kouzelná tetička Valentýna
(2008) - Děti noci
(2007) - Pavlač Ester Kočičkové
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Tajnosti
(2007) - Stop
(2007) - Nadměrné maličkosti: Kukačky
(2007) - Kolotoč
(2005) - Psí kus
(2005) - Náves (TV seriál)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Koumáci
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Děvčátko
(2001) - Tuláci
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Nelásky
(2000) - Začátek světa
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Otevřené dveře
(1999) - Hanele
(1999) - Debut
(1998) - Sama doma
(1998) - Láska?
(1998) - Františka aneb O zelených svících a Černé Matce Boží
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1987) - Manéž Bolka Polívky
Martha Issová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1979) Klára Issová - sestřenice
(*1947) Lenka Termerová - matka
(*1945) Moris Issa - otec
Další partnerské vztahy:
(*1969) David Ondříček

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martha Issová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martha Issová - herečka

se narodila v roce *1981 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martha Issová

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Martha Issová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
1°46’
 
LunaLuna:
Váhy
22°24’
 
MerkurMerkur:
Ryby
5°02’
 
VenušeVenuše:
Ryby
27°44’
 
MarsMars:
Beran
4°11’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°58’
R
SaturnSaturn:
Váhy
6°48’
R
UranUran:
Štír
29°58’
R
NeptunNeptun:
Střelec
24°51’
 
PlutoPluto:
Váhy
23°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°15’
R
Černá LunaLilith:
Štír
9°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
15°04’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »