Martin Benson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Benson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 91 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista

Martin Benson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.8.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Benson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Martin Benson
datum narození 10.8.1918
(herec, scénárista, instagram)

Martin Benson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - The Omen Legacy
(1999) - Andělin popel
(1993) - The Making of the Hitch-Hiker's Guide to the Galaxy
(1988) - Mladý Toscanini
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1985) - Vítězný oblouk
(1981) - The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
(1981) - Sfinga
(1980) - Mořští vlci
(1979) - Meetings with Remarkable Men
(1979) - Lidský faktor
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - Risalah, Ar-
(1976) - Risâlah, Al-
(1976) - Přichází Satan!
(1976) - The Next Victim
(1973) - Tiffany Jones
(1972) - Papežka Jana
(1967) - The Magnificent Two
(1967) - Firebrand
(1967) - Battle Beneath the Earth
(1966) - A Man Could Get Killed
(1965) - The Secret of My Success
(1965) - Mozambique
(1964) - Spatřit plavého koně
(1964) - The Secret Door
(1964) - Komisař Clouseau na stopě
(1964) - Goldfinger
(1963) - Kleopatra
(1962) - Village of Daughters
(1962) - Tre nemici, I
(1962) - The Silent Invasion
(1962) - Satan nikdy nespí
(1962) - The Fur Collar
(1962) - Captain Clegg
(1961) - A Matter of WHO
(1961) - Gorgo
(1961) - Five Golden Hours
(1960) - 3 světy Gullivera
(1960) - Sands of the Desert
(1960) - The Pure Hell of St. Trinian's
(1960) - Oscar Wilde
(1960) - Once More, with Feeling
(1960) - The Gentle Trap
(1960) - Exodus
(1959) - Zabijáci z Kilimandžára
(1959) - Make Mine a Million
(1958) - The Two-Headed Spy
(1958) - The Strange World of Planet X
(1957) - Windom's Way
(1957) - The Flesh Is Weak
(1957) - Sword of Freedom (TV seriál)
(1957) - Man from Tangier
(1957) - Istanbul
(1957) - Interpol
(1957) - Doktor hledá místo
(1956) - 23 Paces to Baker Street
(1956) - Soho Incident
(1956) - Král a já
(1956) - Assignment Foreign Legion (TV seriál)
(1955) - Passage Home
(1955) - Doktor na moři
(1954) - West of Zanzibar
(1954) - Monsieur Ripois
(1953) - Wheel of Fate
(1953) - Top of the Form
(1953) - Recoil
(1953) - Escape by Night
(1953) - Black 13
(1953) - Always a Bride
(1952) - Wide Boy
(1952) - Judgment Deferred
(1952) - The Gambler and the Lady
(1952) - The Frightened Man
(1951) - Night Without Stars
(1951) - Mystery Junction
(1951) - I'll Get You for This
(1951) - The Dark Light
(1951) - Assassin for Hire
(1949) - Trapped by the Terror
(1949) - Adventures of P.C. 49, The: Investigating the Case of the Guardian Angel
(1948) - But Not In Vain
(1948) - The Blind Goddess

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.8.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Benson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Benson - herec, scénárista

se narodil 10.8.1918 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Benson

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Martin Benson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
17°02’
 
LunaLuna:
Panna
28°07’
 
MerkurMerkur:
Panna
13°39’
 
VenušeVenuše:
Rak
20°03’
 
MarsMars:
Váhy
25°53’
 
JupiterJupiter:
Rak
5°58’
 
SaturnSaturn:
Lev
17°56’
 
UranUran:
Vodnář
26°05’
R
NeptunNeptun:
Lev
7°13’
 
PlutoPluto:
Rak
6°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
19°18’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°31’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°58’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »