Martin Enlen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Enlen

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Frankfurt nad Mohanem
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
režisér

Martin Enlen - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
20.10.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Enlen 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Martin Enlen
datum narození 20.10.1960
(režisér, instagram)

Martin Enlen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wilsberg - Tod im Supermarkt
(2015) - Wilsberg - Russisches Roulette
(2015) - Wilsberg - Kein Weg zurück
(2015) - Wilsberg – Bittere Pillen
(2015) - Über den Tag hinaus
(2014) - Wilsberg - Nackt im Netz
(2014) - Wilsberg - Mundtot
(2013) - Tod an der Ostsee
(2012) - Mittlere Reife
(2012) - Bella Block - Unter den Linden
(2010) - Masserberg
(2010) - Das Geheimnis in Siebenbürgen
(2009) - Ein Dorf schweigt
(2009) - Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf
(2008) - Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin
(2007) - Tatort - Bevor es dunkel wird
(2007) - Místo činu - Vražda na Oktoberfestu
(2007) - Eine folgenschwere Affäre
(2006) - Der Tote am Strand
(2006) - Schuld und Rache
(2005) - Místo činu - Smrt na vandru
(2005) - Ein Kuckuckskind der Liebe
(2004) - Místo činu - Předměstská balada
(2003) - Nebezpečné pocity
(2003) - Lásce neporučíš
(2002) - Die Katzenfrau
(2002) - Der Liebe entgegen
(2000) - Bella Block - Am Ende der Lüge
(1999) - Versprich mir, dass es den Himmel gibt
(1999) - Místo činu - Tajemství Glockenbachu
(1999) - Der Hurenstreik - Eine Liebe auf St. Pauli
(1998) - Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück
(1998) - Andrea und Marie
(1997) - Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen
(1997) - Kind zu vermieten
(1995) - Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde
(1995) - Tödliche Hochzeit
(1995) - Roula
(1994) - Faust (TV seriál)
(1993) - Schicksal der Woche (TV seriál)
(1991) - Aus gutem Grund
(1990) - Pinwand
(1990) - A Little Place in Heaven
(1990) - Für immer
(1989) - Poslední tanec
(1987) - Frühjahrsputz
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.10.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Enlen 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Enlen - režisér

se narodil 20.10.1960 ve městě Frankfurt nad Mohanem
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Enlen

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Martin Enlen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
27°05’
 
LunaLuna:
Váhy
27°04’
 
MerkurMerkur:
Štír
21°11’
 
VenušeVenuše:
Štír
28°30’
 
MarsMars:
Rak
12°49’
 
JupiterJupiter:
Střelec
29°03’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
12°47’
 
UranUran:
Lev
25°01’
 
NeptunNeptun:
Štír
8°25’
 
PlutoPluto:
Panna
7°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°10’
R
Černá LunaLilith:
Rak
18°29’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°34’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »