Martin Kocián wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Kocián

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1976 (?)
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
zpěvák, barman

Martin Kocián - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1976 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Kocián 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Martin Kocián
datum narození v roce *1976
(zpěvák, barman, instagram)

Martin Kocián - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Drzá Diana
(2011) - Martin Kocián: Pravda (hudební videoklip)
(2011) - Lunetic: Na vlnách (hudební videoklip)
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr na pláži
(2010) - VIP zprávy
(2009) - Se Šípem v zádech
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - One Man Show
(2005) - 13. komnata Martina Kociána
(2002) - Lunetic: Vzpomínám (hudební videoklip)
(2002) - Silvestr 2002
(2001) - Vabank
(2001) - Dobroty
(2000) - Lunetic: S tebou (hudební videoklip)
(2000) - Lunetic: Podléhám myšlenkám (hudební videoklip)
(2000) - Lunetic: Jsi anděl můj (hudební videoklip)
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(1999) - Lunetic: Udělám, co budeš chtít (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Rok a den (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Neplakej, mám Tě rád (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Měsíčňani (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Kapky příběhů (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Dotyky (hudební videoklip)
(1999) - Lunetic: Ať je hudba tvůj lék (hudební videoklip)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Skopičiny
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1998) - Lunetic: Úsměvy (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Pro co žít?! (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Only you (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Nebýt sám / Dvě sestry (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Máma (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Kouzelná noc (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Jako zlej sen (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Chtěl bych tě líbat (hudební videoklip)
(1998) - Lunetic: Cik-Cak (hudební videoklip)
(1998) - XXL
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Prima jízda
(1998) - Prásk
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Novoty
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1992) - Medúza
(1992) - Kufr

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Kocián 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Kocián - zpěvák, barman

se narodil v roce *1976 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Kocián

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Martin Kocián
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
13°21’
 
LunaLuna:
Ryby
24°32’
 
MerkurMerkur:
Panna
25°30’
 
VenušeVenuše:
Štír
12°38’
 
MarsMars:
Váhy
28°24’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
0°44’
R
SaturnSaturn:
Lev
14°28’
 
UranUran:
Štír
5°59’
 
NeptunNeptun:
Střelec
11°43’
 
PlutoPluto:
Váhy
11°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°27’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°51’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°20’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »