Martin Růžek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Růžek
(Martin Erhard)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Červený Kostelec
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Martin Růžek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.9.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Růžek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Martin Růžek
datum narození 23.9.1918
(herec, instagram)

Martin Růžek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2008) - Sešívaný
(1994) - V erbu lvice
(1993) - Sedmero krkavců
(1993) - Papoušek
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Sněhurka
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1990) - Jak s Kubou šili všichni čerti
(1989) - První sekunda
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Strom pohádek: Rozhodni obraze krásný
(1988) - Rudolf II.
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Pokus o izolaci viru N
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Veronika
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Lyžař v parném léte
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - Na dosah ruky (TV seriál)
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Komediant
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Moje srdcová sedma (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Posedlost
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Farma
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Křeslo pro hosta
(1980) - 1. máj 1890
(1980) - Poslední prázdniny (divadelní záznam)
(1980) - Královská hra
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Zástava
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Dášeňka (TV seriál)
(1979) - Causa Králík
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Tři na lavičce
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Lakomec
(1978) - Čarovné prstýnky
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Kandrdasové
(1977) - Zahradník a jeho pán
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Velryba - Abyrlev
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Lalůček
(1977) - Člověk odjinud
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Poslední exil
(1976) - Paleta lásky
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Šavlojedy (TV seriál)
(1975) - Svatba
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - První pohled
(1975) - Páni kluci
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zahrada (TV seriál)
(1974) - Všechno nejlepší
(1974) - Příliš zelené jaro
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - Nádraží
(1974) - Krkonošské pohádky (TV seriál)
(1974) - Královský gambit
(1974) - Dobrodružství s Blasiem
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Větrné moře
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Obhájce
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Haldy (TV seriál)
(1972) - Záhada červeného pudru
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Silnice
(1972) - Michelup a motocykl
(1972) - Lyra Pragensis (koncert)
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Kamenný kvítek
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Za ranních červánků
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Kapacita
(1970) - Kaňon samé zlato
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Kriminalistické sondy (TV seriál)
(1969) - Smrt počestné paní
(1969) - Rozhovor před smrtí
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Neohrožený Mikeš
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1968) - Třináctá komnata
(1968) - Pražské noci
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Královský omyl
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Farářův konec
(1968) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1967) - Ženitba
(1967) - Tajemství Viléma Storitze
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Soudničky (TV seriál)
(1967) - Případ paní Luneauové
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Navštívenka
(1967) - Marketa Lazarová
(1967) - Jegor Bulyčov
(1967) - Happy end
(1967) - Dita Saxová
(1967) - Deštník
(1967) - Amatér
(1966) - U telefonu Martin
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Martin a devět bláznů
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1966) - Maigret a smutný Alfréd
(1966) - Lidé z maringotek
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Policajt a chorál
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Máte rádi Mozarta?
(1965) - Konec velké epochy
(1965) - Fotbal
(1964) - Zpívali jsme Arizonu
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Vajíčko
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Preclík
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Spanilá jízda

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Olše

Olše

Keltský horoskop
Škoda, že lidé zrozených pod vládou Olše jsou tolik vzácní. Kdyby jich bylo na světě víc, určitě by bylo lépe. Lidé Olše jsou totiž výjimečně vyrovnaní, klidní a laskaví. Kam přijdou, všude roznášejí mír a klid, umějí se dokonale ovládat a životem dokážou projít snad bez jediného zvýšení hlasu. Mají ohromnou trpělivost a považují za zcela samozřejmé druhým pomáhat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.9.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Růžek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Růžek - herec

se narodil 23.9.1918 ve městě Červený Kostelec
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Růžek

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Martin Růžek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
29°38’
 
LunaLuna:
Býk
11°31’
 
MerkurMerkur:
Panna
13°15’
 
VenušeVenuše:
Panna
13°56’
 
MarsMars:
Štír
24°33’
 
JupiterJupiter:
Rak
13°12’
 
SaturnSaturn:
Lev
23°20’
 
UranUran:
Vodnář
24°27’
R
NeptunNeptun:
Lev
8°38’
 
PlutoPluto:
Rak
6°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°58’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
16°26’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°15’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »