Martin Short wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Short
(Martin Hayter Short)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hamilton, Ontario
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Martin Short - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.3.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Short 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Martin Short
datum narození 26.3.1950
(herec, instagram)

Martin Short - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Live From New York!
(2015) - Being Canadian
(2015) - Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Working the Engels (TV seriál)
(2014) - Skrytá vada
(2014) - Mulaney (TV seriál)
(2014) - Canadian Screen Awards 2014
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Legenda Země OZ: Dorotka se vrací
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Canada's Got Talent
(2012) - Madagaskar 3
(2012) - I, Martin Short, Goes Home
(2012) - Frankenweenie: Domácí mazlíček
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Hoodwinked Too! Hood vs. Evil
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Conan
(2010) - The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Modrý slon
(2008) - Kronika rodu Spiderwicků
(2007) - America the Beautiful
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2006) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2004) - Barbie Princezna a švadlenka
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - A Life of Laughter: Remembering John Ritter
(2003) - 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
(2002) - Planeta pokladů
(2002) - CinéMagique
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - The Making of 'Jimmy Neutron'
(2001) - Žabí princ v New Yorku
(2001) - Jimmy Neutron
(2001) - Holka jako lusk
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Úspěšný Mumford
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Junket Whore
(1998) - Princ Egyptský
(1998) - Merlin
(1998) - Akbar's Adventure Tours
(1997) - The Three Stooges Greatest Hits
(1997) - Gilda Radner: The E! True Hollywood Story
(1997) - Z džungle do džungle
(1997) - Stačí si přát
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Best of John Candy on SCTV
(1996) - Mars útočí!
(1995) - What Makes You Laugh?
(1995) - MADtv
(1995) - Oblázek a tučňák
(1995) - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - The Martin Short Show (TV seriál)
(1994) - Clifford
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Nejde o peníze
(1992) - A Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out (koncert)
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Martin & Lewis: Their Golden Age of Comedy
(1992) - Kapitán Ron
(1991) - Samé štěstí
(1991) - Hlava rodiny
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Earth Day Special
(1989) - Velkofilm
(1989) - Tři uprchlíci
(1989) - The Making of Me
(1989) - I, Martin Short, Goes Hollywood
(1989) - Andrea Martin... Together Again
(1988) - The Best of SCTV
(1988) - The Completely Mental Misadventures of Ed Grimley (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Vnitřní vesmír
(1987) - Really Weird Tales
(1987) - Čestné slovo
(1986) - Comic Relief
(1986) - Tři amigos
(1986) - Dave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry Osgood
(1985) - Martin Short: Concert for the North Americas
(1985) - The Canadian Conspiracy
(1983) - SCTV Channel
(1983) - Sunset Limousine
(1982) - Miss Peach of the Kelly School (TV seriál)
(1981) - SCTV Network 90
(1980) - I'm a Big Girl Now (TV seriál)
(1979) - Lost and Found
(1979) - The Family Man
(1979) - The Associates (TV seriál)
(1976) - Second City TV
(1976) - For the Record (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1972) - Right On (TV seriál)
(1972) - The David Steinberg Show (TV seriál)
(1972) - Cucumber (TV seriál)

Martin Short - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.3.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Short 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Short - herec

se narodil 26.3.1950 ve městě Hamilton, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Short

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Martin Short
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
5°15’
 
LunaLuna:
Rak
1°23’
 
MerkurMerkur:
Beran
3°38’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
20°02’
 
MarsMars:
Váhy
0°45’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
26°03’
 
SaturnSaturn:
Panna
14°33’
R
UranUran:
Rak
1°03’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°17’
R
PlutoPluto:
Lev
16°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°38’
R
Černá LunaLilith:
Býk
8°09’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°42’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »