Martin Ťapák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Ťapák

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dolný Lieskov
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista, režisér, tanečník, choerograf

Martin Ťapák - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
13.10.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Ťapák 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Martin Ťapák
datum narození 13.10.1926
(herec, scénárista, režisér, tanečník, choerograf, instagram)

Martin Ťapák - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Ako divé husi
(1997) - Skupinový autoportrét prezidenta Beneše
(1997) - Pacho sa vracia (divadelní záznam)
(1995) - Dnes večer Lola Blau
(1993) - Pod vládou ženy aj na svitaní
(1989) - Montiho čardáš
(1987) - Neďaleko do neba
(1986) - Kohút nezaspieva
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Deti
(1984) - Reťazenie
(1984) - Profesionál života
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Jazda na spiacom obrovi
(1984) - Dies irae
(1984) - Ach, tá človečina
(1983) - Jozef Lenárt
(1983) - Zrelá mladosť
(1982) - Největší pecivál na světě
(1981) - Svadba spod Poľany
(1981) - Po deviatich rokoch
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Novoroční vinšovníci
(1981) - Katera
(1980) - Hodiny
(1979) - Sochy Jána Kulicha
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Mišo
(1979) - Dve frašky
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Krutá ľúbosť
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Poslední parlamentári
(1977) - Hanča, Janko, Lucia
(1976) - Čas dohviezdny - čas ľúbezný (TV pořad)
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1975) - Z chlapčeka vojak
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1974) - Horali
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1971) - Plachtinská svadba
(1971) - Nevesta hôľ
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Na svitaní
(1970) - Harmonia pastoralis
(1969) - Chválenkári (TV seriál)
(1969) - Drevený chlieb
(1968) - Môj vienok zelený
(1968) - Matka
(1968) - Málka
(1968) - Lúčka, na ktorej spáva vietor
(1967) - Rok na dedine
(1967) - Roztrhla sa hudáčkovi struna
(1966) - Živý bič
(1965) - Kubo
(1964) - Prekroč svoj tieň
(1964) - Balada o Vojtovej Maríne
(1963) - Dobrého večera vám

Martin Ťapák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Martin Ťapák - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.10.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Ťapák 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Ťapák - herec, scénárista, režisér, tanečník, choerograf

se narodil 13.10.1926 ve městě Dolný Lieskov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Ťapák

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Martin Ťapák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
19°23’
 
LunaLuna:
Kozoroh
5°38’
 
MerkurMerkur:
Štír
5°26’
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°30’
 
MarsMars:
Býk
17°56’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
17°18’
R
SaturnSaturn:
Štír
24°11’
 
UranUran:
Ryby
26°35’
R
NeptunNeptun:
Lev
26°22’
 
PlutoPluto:
Rak
15°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°10’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°59’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°19’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »