Martin Zounar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martin Zounar

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, moderátor, dabér

Martin Zounar - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1967 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martin Zounar 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Martin Zounar
datum narození v roce *1967
(herec, moderátor, dabér, instagram)

Martin Zounar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Taxi, taxi, taxi
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Překvápko!
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2014) - Film o seriálu Mazalové
(2014) - Mazalové (TV seriál)
(2013) - Silvestr 2013
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Barrandovská abeceda
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Probudím se včera
(2011) - Vínečko
(2011) - Trampoty
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Pečeme s láskou
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Trasa D pražského metra
(2011) - Moto cestou necestou (TV seriál)
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Aféry (TV seriál)
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Hádej, kdo lže!
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Ber nebo neber
(2007) - 13. komnata Martina Zounara
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2006) - Inkognito
(2006) - Škola Na Výsluní (TV seriál)
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2000) - Věštírna
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Já a Karel
(1997) - Pták Ohnivák
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Není houba jako houba
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Caruso Show
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - Televize
(1994) - O Nesytovi
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Bludiště
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Volavka
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Giroflé - Giroflá
(1990) - Šaráda
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - O nebojácné Bětce
(1988) - Svědek času
(1988) - Nejen v těchto dnech
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - O lesním království
(1987) - Bratři
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Případ Platfus
(1985) - ...nebo být zabit
(1983) - Stav ztroskotání
(1982) - Bláznivé jaro
(1980) - Hlas krve
Martin Zounar - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1932) Miroslav Zounar - otec
Další partnerské vztahy:
(*1979) Alžbeta Stanková

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martin Zounar 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martin Zounar - herec, moderátor, dabér

se narodil v roce *1967 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martin Zounar

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Martin Zounar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
4°33’
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°54’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
21°00’
 
VenušeVenuše:
Rak
18°04’
 
MarsMars:
Váhy
14°59’
 
JupiterJupiter:
Lev
0°30’
 
SaturnSaturn:
Beran
9°37’
 
UranUran:
Panna
20°16’
R
NeptunNeptun:
Štír
22°39’
R
PlutoPluto:
Panna
17°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°36’
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°13’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »