Martina Hill wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Martina Hill

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herečka

Martina Hill - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.7.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Martina Hill 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Martina Hill
datum narození 14.7.1974
(herečka, instagram)

Martina Hill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Elmo: Wort des Tages
(2011) - Resturlaub
(2011) - Knallerfrauen (TV seriál)
(2010) - Utajená láska
(2010) - C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz
(2009) - heute-show (TV pořad)
(2008) - Die Schnüfflerin - Peggy kann's nicht lassen
(2008) - Putzfrau Undercover
(2007) - 29 a ještě panna
(2007) - Switch reloaded (TV seriál)
(2007) - Peggy - Unter Druck
(2007) - Kobra 11 - Na život a na smrt
(2006) - Kunstfehler
(2006) - Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Volles Risiko
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Vertrauenssache
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Unter Feuer
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Tödliche Bewährung
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Lauras Entscheidung
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Im Angesicht des Todes
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Hals- und Beinbruch
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Freundschaft
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Frankie
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Flashback
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die zweite Chance
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der letzte Coup
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Der Fahrer
(2006) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Das Versprechen
(2005) - Tlusťoch (TV seriál)
(2005) - Mädchen über Bord
(2004) - SOKO Wismar (TV seriál)
(2004) - Der Vater meines Sohnes
(2003) - Speciální tým Kolín (TV seriál)
(2003) - Schwer verknallt
(1996) - Kobra 11 (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show

Martina Hill - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Martina Hill 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Martina Hill - herečka

se narodila 14.7.1974 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Martina Hill

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Martina Hill
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
21°40’
 
LunaLuna:
Býk
14°06’
 
MerkurMerkur:
Rak
4°39’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
21°59’
 
MarsMars:
Lev
21°50’
 
JupiterJupiter:
Ryby
17°47’
R
SaturnSaturn:
Rak
10°08’
 
UranUran:
Váhy
23°43’
 
NeptunNeptun:
Střelec
7°10’
R
PlutoPluto:
Váhy
4°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
17°37’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
6°58’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°24’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »