Mary J. Blige wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mary J. Blige
(Mary Jane Blige)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Yonkers, New York
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Mary J. Blige - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.1.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mary J. Blige 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mary J. Blige
datum narození 11.1.1971
(herečka, zpěvačka, instagram)

Mary J. Blige - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Champs
(2015) - The Wiz Live!
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - 2014 American Music Awards
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Vánoce v Harlemu
(2013) - Betty and Coretta
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - I Heart Radio Music Festival
(2012) - BET Awards 2012
(2012) - Rock of Ages
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - The Voice
(2011) - Beats, Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
(2010) - Just Stand Up (hudební videoklip)
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - MTV Video Music Awards 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2009) - The Shooter Series: Vol. 1 (hudební videoklip)
(2009) - Mary J. Blige: Stronger (hudební videoklip)
(2009) - The Mary J. Blige: One (hudební videoklip)
(2009) - Mary J. Blige: I Am (hudební videoklip)
(2009) - Alan Carr: Chatty Man
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - I Can Do Bad All by Myself
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Stand Up to Cancer
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Chelsea Lately
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - All We Are Saying
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2004) - The X Factor
(2004) - Móda a rock
(2004) - Michael Jackson: The One
(2004) - Mary J Blige: Live from The House Of Blues (koncert)
(2004) - Mary J Blige: Live from Los Angeles (koncert)
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Fahrenheit 9/11: A Movement in Time
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - 2003 NFL Kickoff Concert (koncert)
(2003) - Intimate Portrait: Chaka Khan
(2002) - Aaliyah - Miss You (Aaliyah Tribute) (hudební videoklip)
(2002) - Grammy Awards 2002
(2002) - Divas: Las Vegas
(2002) - American Idol
(2001) - All Star: What's Going On (hudební videoklip)
(2001) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2001) - Intimate Portrait: Mary J. Blige
(2001) - Intimate Portrait: Destiny's Child
(2001) - Elton John: Greatest Hits (koncert)
(2001) - All Access: Front Row. Backstage. Live!
(2001) - Prison Song
(2001) - Angel: One More Road to Cross
(2000) - GPTV
(2000) - Dale's All Stars
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(1999) - MTV Video Music Awards 1999
(1999) - Eric Clapton & Friends in Concert
(1998) - A Very Special Christmas from Washington, D.C.
(1997) - Leute heute
(1997) - VH1 Storytellers (TV seriál)
(1997) - Songs & Visions (koncert)
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
(1964) - Top of the Pops
Mary J. Blige - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1973) Nas

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.1.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mary J. Blige 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mary J. Blige - herečka, zpěvačka

se narodila 11.1.1971 ve městě Yonkers, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mary J. Blige

Dnes se narodili
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Mary J. Blige
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°36’
 
LunaLuna:
Rak
19°58’
 
MerkurMerkur:
Střelec
28°33’
 
VenušeVenuše:
Střelec
4°06’
 
MarsMars:
Štír
22°42’
 
JupiterJupiter:
Štír
29°30’
 
SaturnSaturn:
Býk
15°43’
R
UranUran:
Váhy
13°32’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°18’
 
PlutoPluto:
Panna
29°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°24’
R
Černá LunaLilith:
Panna
14°24’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°08’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Zuzana Navarová
(*1959 - 2004) zpěvačka, skladatelka, textařka

Česká republika Karel IV.
(*1316 - 1378) 11. český král, císař Svaté říše římské

Česká republika Ivan Rajmont
(*1945 - 2015) režisér, divadelní pedagog

Francie Tristan Bernard
(*1866 - 1947) dramatik, spisovatel

Velká Británie Robert Graves
(*1895 - 1985) básník, romanopisec, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »