Mary Jackson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mary Jackson

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Milford
Země:
Věk:
† 95 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Mary Jackson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.11.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mary Jackson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mary Jackson
datum narození 22.11.1910
(herečka, instagram)

Mary Jackson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - A Walton Easter
(1996) - Rodinná záležitost
(1995) - A Walton Wedding
(1994) - Christy (TV seriál)
(1993) - A Walton Thanksgiving Reunion
(1993) - Ozone
(1992) - Muž zázraků
(1992) - Criminal Behavior
(1991) - Good & Evil (TV seriál)
(1990) - Vymítač ďábla III
(1990) - Skinned Alive
(1990) - Parenthood (TV seriál)
(1989) - Škrtiči z Hillside
(1989) - Knight & Daye (TV seriál)
(1988) - Heartbeat (TV seriál)
(1988) - Big Top Pee-wee
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - My Town
(1985) - Stingray (TV seriál)
(1985) - Space (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - The Mississippi (TV seriál)
(1983) - A Matter of Choice for Billy
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1982) - A Wedding on Walton's Mountain
(1982) - Some Kind of Hero
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - A Day for Thanks on Walton's Mountain
(1982) - Bratrská výpomoc
(1981) - The Two Lives of Carol Letner
(1981) - Open All Night (TV seriál)
(1981) - Bezvýznamná smrt
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Letters from Frank
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Dear Detective (TV seriál)
(1978) - The Runaways (TV seriál)
(1978) - Návrat domů
(1978) - A Death in Canaan
(1977) - Oživlá
(1977) - Legrace s Dickem a Jane
(1977) - Columbo: Zkus mě chytit
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Our Time
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1973) - Zamilovaný advokát
(1973) - Of Men and Women
(1973) - Kid Blue
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Trial of the Catonsville Nine
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Terror House
(1972) - Return to Peyton Place (TV seriál)
(1972) - Banyon (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - The Failing of Raymond
(1971) - Divocí tuláci
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1970) - Letiště
(1969) - Room 222 (TV seriál)
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Terče
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - The Second Hundred Years (TV seriál)
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
(1964) - Peyton Place (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1961) - Hazel (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
(1956) - Přesvedčení
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1952) - Anything Can Happen
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Inside Detective (TV seriál)
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.11.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mary Jackson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mary Jackson - herečka

se narodila 22.11.1910 ve městě Milford, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mary Jackson

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Mary Jackson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
29°19’
 
LunaLuna:
Lev
13°54’
 
MerkurMerkur:
Střelec
4°56’
 
VenušeVenuše:
Štír
28°18’
 
MarsMars:
Štír
10°44’
 
JupiterJupiter:
Štír
2°15’
 
SaturnSaturn:
Býk
1°08’
R
UranUran:
Kozoroh
22°22’
 
NeptunNeptun:
Rak
21°21’
R
PlutoPluto:
Blíženci
27°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°31’
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°27’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°57’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »