Masató Ibu wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Masató Ibu
(Satoru Murota)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Masató Ibu - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.3.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Masató Ibu 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Masató Ibu
datum narození 28.3.1949
(herec, instagram)

Masató Ibu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sanada Juyushi
(2016) - Sailor fuku to kikanjû: sotsugyô
(2016) - Museum
(2015) - Tsuri Baka Nisshi (TV seriál)
(2015) - Tsukuroi Tatsu Hito
(2015) - Kabukimono Keiji (TV seriál)
(2015) - Hoteru Konsheruju (TV seriál)
(2015) - doS Deka (TV seriál)
(2014) - Pandora - Eien no Inochi
(2014) - Ofukou-san (TV seriál)
(2014) - Kuroshitsuji
(2014) - Kumogiri Nizaemon 2 (TV seriál)
(2014) - Henshin (TV seriál)
(2014) - Doctor X ~ Gekai Daimon Michiko 3 (TV seriál)
(2014) - Bakumatsu Kôkôsei
(2013) - Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
(2013) - Slaměný štít
(2013) - Rikyû ni tazuneyo
(2013) - Niryû Shôsetsuka
(2013) - Koisuru eve
(2013) - Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
(2013) - Genom Hazard: Aru Tensai Kagakusha No Itsukakan
(2013) - Galileo XX - Utsumi Kaoru Saigo no Jiken
(2013) - dinner (TV seriál)
(2012) - Tsumi to batsu (TV seriál)
(2012) - Toshi Densetsu no Onna (TV seriál)
(2012) - Emperor
(2012) - Bunshin (TV seriál)
(2012) - Bokutachi kyūkō: A ressha de ikō
(2011) - Tsugaru Hyakunen Shokudo
(2011) - Samuraj bez meče
(2011) - Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(2011) - Neco-Ban 3D Tobidasu Nyanko
(2011) - Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
(2011) - Kochira Katsushika-ku Kameari kouenmae hashutsujo the Movie: Kachidokibashi o heisa seyo!
(2011) - Kitsutsuki to ame
(2011) - Kairoutei Satsujin Jiken
(2011) - Jiu: Keishichou Tokushuhan Sousakei (TV seriál)
(2011) - Chouchou-san
(2011) - Akujotachi no Mesu
(2010) - Space Battleship Yamato
(2010) - Sakuradamon-gai no hen
(2010) - Saigo no chuushingura
(2010) - Nodame Kantâbire saishû gakushô - Zenpen
(2010) - Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
(2009) - Viyon no tsuma
(2009) - Uchū senkan Yamato: Fukkatsu-hen
(2009) - Rookies: Sotsugyô
(2009) - Koshonin 2 (TV seriál)
(2009) - Koshonin SP
(2009) - Kochira Katsushika-ku Kameari kôen mae hashutsujo (TV seriál)
(2009) - Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
(2009) - Kanshiki: Yonezawa Mamoru no Jikenbo
(2009) - Goemon
(2008) - Watashi wa kai ni naritai
(2008) - Rookies SP
(2008) - Nodame kantâbire in Yôroppa
(2008) - Hansamu sûtsu
(2008) - Boku no kanojo wa saibôgu
(2008) - Achilles a želva
(2008) - Afutâ sukûru
(2007) - Zō no senaka
(2007) - Warui Yatsura (TV seriál)
(2007) - Tengoku to jigoku
(2007) - Obachan Chippusu
(2007) - Kung Fu Kid
(2007) - Kudo Shinichi no Fukkatsu! Kuro no Soshiki to no Taiketsu
(2007) - Fuurin Kazan (TV seriál)
(2007) - Baburu e Go! Taimu mashin wa doramu shiki
(2007) - Akuma ga kitarite fue wo fuku
(2006) - Toppu kyasutâ (TV seriál)
(2006) - Sento no Musume!? (TV seriál)
(2006) - Nodame cantabile (TV seriál)
(2006) - Na houpačce
(2006) - Moyuru Toki: The Excellent Company
(2006) - Meitantei Conan: Kudo Shinichi he no Chosenjo
(2006) - Hyoheki (TV seriál)
(2006) - Fugoh Keiji 2 (TV seriál)
(2006) - Burando deka Yobi kantei chôsain Kirihara Manami
(2005) - Tetsujin 28-gô
(2005) - Tanaka Hiroshi no subete
(2005) - Onna no Ichidaiki (TV seriál)
(2005) - Mise 1549: Boj o budoucnost
(2005) - Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
(2005) - Kame wa igai to hayaku oyogu
(2005) - Hôrudo appu daun
(2004) - Tokio chichi he no dengon (TV seriál)
(2004) - Sheeraza Do
(2004) - Kikansha sensei
(2004) - Kibakichi: Bakko-yokaiden 2
(2004) - Kibakichi: Bakko-yokaiden
(2004) - Hoteru bînasu
(2004) - Gojira: Fainaru uôzu
(2003) - Watashi no guranpa
(2003) - Shiroi Kyoto (TV seriál)
(2003) - Message Kotoba ga, urakitteiru
(2003) - Kōshōnin
(2003) - Jump
(2003) - Doraggusotoa gâru
(2003) - Azumi
(2002) - Trick: The Movie
(2002) - Totsunyûseyo! Asama sansô jiken
(2002) - Remote (TV seriál)
(2001) - Araburu tamashii-tachi
(2000) - Oboreru sakana
(2000) - Gojira tai Megagirasu: Jî shômetsu sakusen
(1999) - Poslední samuraj
(1998) - Harmonia (TV seriál)
(1998) - Doktor játro
(1997) - Toki o kakeru shôjo
(1997) - Jungle taitei
(1996) - Smap x Smap
(1995) - Hoshi no kinka (TV seriál)
(1994) - Yamato 2520
(1994) - Bakumatsu Kokosei (TV seriál)
(1991) - Mikadoroido
(1991) - Bakumatsu jyunjyoden
(1990) - Yonimo kimyô na monogatari (TV seriál)
(1990) - Ten to Chi to
(1990) - Inamura Jane
(1990) - Bataashi kingyo
(1989) - Kasuga no Tsubone (TV seriál)
(1988) - Hanazono no meikyu
(1988) - Guys Who Never Learn II
(1987) - Čínská Odysea
(1987) - Sukeban Deka
(1987) - Sayonara no onnatachi
(1987) - Říše slunce
(1987) - Honba jyoshikou manual: Hatsukoi binetsu-hen
(1986) - Rikon shinai onna
(1986) - Maison Ikkoku
(1986) - Bakumatsu seishun graffiti: Ronin Sakamoto Ryoma
(1985) - Ma no toki
(1984) - Hare tokidoki satsujin
(1983) - Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen
(1983) - Shonben rider
(1983) - Orecchi no uedyngu
(1982) - Yogoreta eiyû
(1982) - Weekend Shuffle
(1980) - Yamato yo eien ni
(1980) - Uchū senkan Yamato III (TV seriál)
(1980) - Hi no tori 2772 : Ai no CosmoZone
(1979) - Uchū senkan Yamato: Aratanaru tabidachi
(1978) - Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál)
(1978) - Saraba uchū senkan Yamato: Ai no senshitachi
(1978) - Mirai shōnen Conan (TV seriál)
(1978) - Kagaku ninja tai Gatchaman II (TV seriál)
(1977) - Uchū senkan Yamato
(1977) - Shin Lupin sansei (TV seriál)
(1975) - Uchū no kishi Tekkaman (TV seriál)
(1974) - Uchū senkan Yamato (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Masató Ibu 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Masató Ibu - herec

se narodil 28.3.1949 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Masató Ibu

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Masató Ibu
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
7°28’
 
LunaLuna:
Ryby
25°14’
 
MerkurMerkur:
Ryby
22°29’
 
VenušeVenuše:
Beran
2°29’
 
MarsMars:
Beran
5°06’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
28°01’
 
SaturnSaturn:
Panna
0°17’
R
UranUran:
Blíženci
26°44’
 
NeptunNeptun:
Váhy
13°59’
R
PlutoPluto:
Lev
14°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°51’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°54’
 
CheirónCheirón:
Střelec
9°03’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »