Matěj Hádek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matěj Hádek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1975 (?)
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Matěj Hádek - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1975 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matěj Hádek 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Matěj Hádek
datum narození v roce *1975
(herec, instagram)

Matěj Hádek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Verdikt osudu
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
(2016) - Strašidla
(2016) - Já, Mattoni (TV seriál)
(2015) - Mamon (TV seriál)
(2015) - Kobry a užovky
(2015) - Jan Hus
(2014) - Velké losování
(2014) - Pohádkář
(2013) - Terapie II. (TV seriál)
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová
(2012) - Posel
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Kozí příběh se sýrem
(2012) - Chci tě?
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Šamani odcházejí
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Okno do hřbitova (TV seriál)
(2011) - Boxík a Bulík
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2010) - Kráska a netvor 1950
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Stínu neutečeš
(2009) - Schyzofrenia
(2009) - Profesionálové (TV seriál)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Nepolepšitelný
(2009) - Les mrtvých
(2009) - Láska rohatá
(2009) - Jánošík - Pravdivá historie
(2009) - Ať žijí rytíři!
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV seriál)
(2008) - Film o filmu: Kozí příběh - pověsti staré Prahy
(2008) - Ztracený princ
(2008) - Tobruk
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2007) - Germáni (TV seriál)
(2007) - Film o filmu: Maharal - Tajemství talismanu
(2007) - Velkofilm
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Muž a stín
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
(2007) - Jsem větší a lepší
(2006) - Tajemství Lesní země
(2006) - Poslední sezona (TV seriál)
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Chcípáci
(2006) - Grandhotel
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - Náves (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Modrý kámen
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Di do hajzlu
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Mazaný Filip
(2003) - Malovaný děti
(2002) - Z rodinného alba
(2002) - Vetřelci v Coloradu
(2002) - Udělení milosti se zamítá
(2002) - Místo činu: Vzpomínka na Prahu
(2002) - Černý slzy
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Elixír a Halíbela
(2000) - Stopař
(2000) - K moři
(1999) - Silák a strašidla
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Tunel
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1997) - Cesta pustým lesem
(1997) - Berenika stříhá vlasy
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1993) - Záhada hlavolamu
(1992) - Jak vyloupit banku
(1991) - Sokratův podzim
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Matěj Hádek - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1982) Kryštof Hádek - bratr

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matěj Hádek 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matěj Hádek - herec

se narodil v roce *1975 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matěj Hádek

Dnes se narodili
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Matěj Hádek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
6°38’
 
LunaLuna:
Váhy
19°22’
 
MerkurMerkur:
Střelec
6°58’
 
VenušeVenuše:
Váhy
21°27’
 
MarsMars:
Blíženci
28°54’
R
JupiterJupiter:
Beran
14°57’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°46’
R
UranUran:
Štír
4°51’
 
NeptunNeptun:
Střelec
11°19’
 
PlutoPluto:
Váhy
11°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
20°59’
R
Černá LunaLilith:
Beran
3°13’
 
CheirónCheirón:
Beran
24°10’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Zuzana Navarová
(*1959 - 2004) zpěvačka, skladatelka, textařka

Česká republika Karel IV.
(*1316 - 1378) 11. český král, císař Svaté říše římské

Česká republika Ivan Rajmont
(*1945 - 2015) režisér, divadelní pedagog

Francie Tristan Bernard
(*1866 - 1947) dramatik, spisovatel

Velká Británie Robert Graves
(*1895 - 1985) básník, romanopisec, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »