Matej Landl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matej Landl

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1963 (?)
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Matej Landl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1963 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matej Landl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Matej Landl
datum narození v roce *1963
(herec, instagram)

Matej Landl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Dovidenia, stará mama! (TV seriál)
(2015) - Spoločne chránime orla krikľavého
(2015) - Divoké Slovensko
(2015) - Vojtěch
(2015) - Svet podľa Evelyn (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2015) - Johančino tajemství
(2015) - Horná Dolná (TV seriál)
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Tajné životy (TV seriál)
(2014) - Superhrdinovia (TV seriál)
(2014) - Gazdova krv (divadelní záznam)
(2014) - Dr. Ema (TV seriál)
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Krehkosť
(2013) - Kolonáda (TV seriál)
(2013) - Klan (TV seriál)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2011) - Neviditeľný nepriateľ
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2011) - Dr. Ludsky (TV seriál)
(2010) - Občanský průkaz
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Aj kone sa hrajú
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Chuť leta
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Veľký rešpekt
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2008) - Malé oslavy
(2008) - Áno, miláčik! (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Poločas rozpadu
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Portrét
(2006) - Vyznanie na cestu
(2006) - Susedia (TV seriál)
(2004) - Zůstane to mezi námi
(2004) - O dve slabiky pozadu
(2004) - Mať tak o koliesko viac! (TV seriál)
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Útěk do Budína
(2000) - Zámok na juhu
(2000) - Vyhnanci
(2000) - Prekliaty služobník lásky
(2000) - Čarovala ryba, aby bola chyba...
(1998) - 118 dní v zajatí ľadu
(1998) - Ja nič neviem
(1998) - Amine emlékezete
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - V zajatí lásky
(1997) - Orbis Pictus
(1997) - Macocha (divadelní záznam)
(1996) - Matúš
(1995) - Zlatý kolovrátok
(1995) - Dušička
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - Trýzeň svedomia
(1994) - Spoveď
(1994) - Noc lukostřelce
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1994) - Hra o láske a smrti
(1994) - Hon na čarodejnice
(1994) - Doloroso
(1993) - Zurvalec
(1993) - Slepý Geronimo a jeho brat
(1992) - Jahňa chudobného
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Konečná dolina
(1991) - Bolo a nebolo
(1991) - Amonina pomsta
(1990) - Keď hviezdy boli červené
(1990) - Faidra
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1988) - Vianočná etuda
(1988) - Tvár v rose
(1988) - Génius jednej noci
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Poľovačka na otca
(1986) - Chlap v dome (TV seriál)
(1985) - S Marienkou do Bumbácova
(1985) - Karabínka
(1985) - Borgis
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1980) - Prvé lásky
(1980) - Návrat kráľovho muža
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Peter
(1979) - Manželčatá
(1979) - Čtyři na sněhu
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Nekonečná - nevystupovat
(1977) - Rachotilkovia (TV seriál)
(1977) - Kamarátka Šuška
(1977) - Kamarátka Jana
(1976) - Prázdniny u starej mamy
(1975) - Simultánka s Aľjochinom
(1975) - Čenkovej deti

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matej Landl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matej Landl - herec

se narodil v roce *1963 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matej Landl

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Matej Landl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
20°48’
 
LunaLuna:
Vodnář
20°56’
 
MerkurMerkur:
Býk
27°36’
 
VenušeVenuše:
Býk
29°35’
 
MarsMars:
Panna
4°43’
 
JupiterJupiter:
Beran
14°26’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
23°02’
R
UranUran:
Panna
1°39’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°21’
R
PlutoPluto:
Panna
9°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
22°04’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°53’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »