Mato Valtonen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mato Valtonen
(Markku Juhani Valtonen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Loimaa
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, hudebník, podnikatel

Mato Valtonen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.2.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mato Valtonen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mato Valtonen
datum narození 21.2.1955
(herec, hudebník, podnikatel, instagram)

Mato Valtonen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Posse (TV pořad)
(2012) - Remu & Hurriganes, 40th Anniversary tour 2011
(2011) - Sapuskaa, harashoo!
(2011) - Glasnost Rock - Rock Summer 88
(2011) - Eesti vabaks!
(2010) - Neljän tähden illallinen
(2010) - Lamastalgia
(2010) - Rock-Suomi (TV seriál)
(2009) - Yhteinen sävel
(2009) - Puoli seitsemän
(2008) - Maria!
(2008) - Hyvät naiset ja herrat
(2008) - Punklandia (TV seriál)
(2007) - Albert Järvinen - Finnish Guitar Legend
(2006) - Tartu Mikkiin
(2006) - Tanssii tähtien kanssa
(2005) - Pirjo, Pirjo ja Mato
(2005) - Handu pumpulla (TV seriál)
(2004) - Liemessä
(2004) - Arto Nyberg
(2003) - Top 40
(2003) - Harakanpesä
(2003) - Keskioluen tarina
(2002) - Levyraati
(2002) - Hyppönen Enbuske Experience
(1999) - Kokkisota
(1999) - Kaverille ei jätetä (TV seriál)
(1999) - Aaken ja Sakun kesäkeittiö (TV seriál)
(1998) - Team Ahma (TV seriál)
(1998) - Jak se neztratit v L.A.
(1996) - Mraky odtáhly
(1995) - Tuhkaa ja timantteja
(1995) - Kultajuhlat
(1994) - Pelimies Vesku
(1994) - Lista Top 40
(1994) - Total Balalaika Show (koncert)
(1994) - Leningradští kovbojové potkávají Mojžíše
(1994) - Drž si šátek, Tatjano
(1993) - These Boots (hudební videoklip)
(1993) - Hranice smrti
(1992) - Leningrad Cowboys - Those Were the Days (hudební videoklip)
(1992) - Suomi-Neidon syntymäpäivät
(1992) - Shit Happens
(1991) - Zombie a vlak duchů
(1991) - Keskiyön aurinko
(1989) - Viemäri-tv
(1989) - Leningradští kovbojové dobývají Ameriku
(1987) - Thru the Wire (hudební videoklip)
(1987) - L. A. Woman (hudební videoklip)
(1987) - Tiikerihai
(1987) - Keskiyön auringon kuvat
(1987) - Macbeth
(1986) - Studio Studio
(1986) - Kaurismäki-ilmiö
(1986) - Stíny v ráji
(1986) - Rocky VI
(1985) - Kymppitonni
(1985) - Calamari Union
(1984) - Tilt
(1961) - Levyraati

Mato Valtonen - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mato Valtonen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.2.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mato Valtonen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mato Valtonen - herec, hudebník, podnikatel

se narodil 21.2.1955 ve městě Loimaa
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mato Valtonen

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Mato Valtonen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
2°05’
 
LunaLuna:
Vodnář
17°36’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
15°16’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
17°03’
 
MarsMars:
Beran
26°32’
 
JupiterJupiter:
Rak
20°45’
R
SaturnSaturn:
Štír
21°07’
 
UranUran:
Rak
24°14’
R
NeptunNeptun:
Váhy
28°05’
R
PlutoPluto:
Lev
25°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°41’
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°07’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
2°03’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »