Matt Dillon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matt Dillon
(Matthew Raymond Dillon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.2. 1964 - 06:05h
Místo:
New Rochelle, New York
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Matt Dillon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.2.1964 - 06:05  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.2.1964 - 11:05  
US, New Rochelle:
40°55' s.š., 73°47' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matt Dillon 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Matt Dillon
datum narození 18.2.1964
(herec, režisér, instagram)

Matt Dillon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Seconds of Pleasure
(2017) - Loupež ve velkém stylu
(2015) - Rock Dog
(2015) - Městečko Pines (TV seriál)
(2015) - Inferno: A Linda Lovelace Story
(2014) - Prohnilá země
(2013) - Sunlight Jr.
(2013) - Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
(2013) - Loupež na úrovni
(2012) - Girl Most Likely
(2010) - Gangsteři
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Starý páky
(2009) - Ozbrojení a nebezpeční
(2008) - Nic než pravda
(2007) - Joe Strummer
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Wanderlust
(2006) - ...So Goes the Nation
(2006) - Once in a Lifetime: The Extraordinary Story of the New York Cosmos
(2006) - My dva a křen
(2005) - Můj auťák Brouk
(2005) - Miláček
(2005) - Faktótum
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Máš padáka!
(2004) - Crash
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Rockets Redglare!
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - Abby Singer
(2002) - Contest Searchlight
(2002) - Město duchů
(2002) - Divoká krev
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(1999) - Madonna: The Video Collection 93:99 (hudební videoklip)
(1999) - AFI's 100 Years... 100 Stars
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Něco na té Mary je
(1998) - Nebezpečné hry
(1997) - Pitch
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1997) - Svatba naruby
(1996) - Světlo mého srdce
(1996) - Nádherný holky
(1996) - Albino Alligator
(1995) - Zemřít pro...
(1995) - Frankie hvězdář
(1994) - Golden Gate
(1993) - Svatý z Fort Washingtonu
(1993) - Pan Báječný
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Singles
(1991) - S Madonnou v posteli
(1991) - Na rybách s Johnem (TV seriál)
(1991) - Women & Men 2: In Love There Are No Rules
(1991) - Polibek před smrtí
(1989) - Vražda na Broadwayi
(1989) - Flákač
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Kansas
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - The Big Town
(1986) - Oprah show
(1986) - Rodný syn
(1985) - Terč
(1985) - Rebel
(1984) - Flamingo Kid
(1983) - Ztracenci
(1983) - Dravé ryby
(1982) - Wild Rides
(1982) - Tex
(1982) - The Great American Fourth of July and Other Disasters
(1981) - Liar's Moon
(1980) - Moje tělesná stráž
(1980) - Little Darlings
(1979) - Over the Edge

Matt Dillon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Matt Dillon - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matt Dillon 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matt Dillon - herec, režisér

se narodil 18.2.1964 ve městě New Rochelle, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matt Dillon

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Matt Dillon
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°49’
1
 
LunaLuna:
Býk
1°22’
2
 
MerkurMerkur:
Vodnář
11°13’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
9°00’
2
 
MarsMars:
Vodnář
28°32’
1
 
JupiterJupiter:
Beran
17°56’
2
 
SaturnSaturn:
Vodnář
25°58’
1
 
UranUran:
Panna
8°25’
7
R
NeptunNeptun:
Štír
17°50’
9
 
PlutoPluto:
Panna
13°17’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°47’
5
R
Černá LunaLilith:
Střelec
3°57’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
13°29’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
9°19’
10
Domy:
Vodnář
11°51’
Lev
11°51’
2:
Ryby
29°53’
8:
Panna
29°53’
3:
Býk
6°17’
9:
Štír
6°17’
Blíženci
2°01’
Střelec
2°01’
5:
Blíženci
23°13’
Střelec
23°13’
6:
Rak
14°32’
Kozoroh
14°32’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
6°56’
11
Slun./Luna:
Beran
0°05’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »