Max Gail wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Max Gail
(Maxwell Trowbridge Gail)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec

Max Gail - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.4.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Max Gail 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Max Gail
datum narození 5.4.1943
(herec, instagram)

Max Gail - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Recovery Road (TV seriál)
(2016) - DriverX
(2016) - Don't Tell Kim
(2015) - Underdog Kids
(2015) - I'll See You in My Dreams
(2014) - Haunted
(2014) - The Frontier
(2013) - 42
(2013) - Legit (TV seriál)
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2010) - Beautysleep Symphony
(2009) - Stále a navždy
(2009) - Act Your Age
(2008) - Gary Unmarried (TV seriál)
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Tajemná cesta za pokladem
(2006) - Sons & Daughters (TV seriál)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Perceptions
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Truth and Dare
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Bloodlines
(2001) - Tváří v tvář nepříteli
(2001) - Dokonalá manželka
(2000) - 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
(2000) - Zuřivá mysl
(1999) - Soudný den
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
(1998) - Naturally Native
(1997) - Zbraň (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Skryté dědictví
(1997) - Not In This Town
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1997) - Nic mi neříkej
(1996) - Zlomte vaz!
(1996) - Zálesák
(1996) - The Lazarus Man (TV seriál)
(1996) - Frame by Frame
(1995) - Láska dokáže stavět mosty
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Smrt na počkání
(1994) - Směr jih (TV seriál)
(1994) - Ride with the Wind
(1994) - Pontiac Moon
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Farmáři
(1994) - Deadly Target
(1994) - Dangerous Touch
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Dva životy jedna smrt
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1992) - Ztracené dítě
(1992) - Striptérka
(1992) - Pouliční zločiny
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1991) - Our Shining Moment
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1990) - Normal Life (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - The Outside Woman
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1988) - Verdikt
(1988) - Man Against the Mob
(1987) - Spies (TV seriál)
(1987) - Milostné hrátky
(1986) - Where Are the Children?
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Killer in the Mirror
(1986) - Důvěrní cizinci
(1986) - Can You Feel Me Dancing?
(1985) - Tak si jdi
(1985) - The Other Lover
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - The Grand Baby
(1985) - Comedy Factory (TV seriál)
(1984) - Super Password
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Před svatbou ne
(1983) - Whiz Kids (TV seriál)
(1983) - Taxikáři
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Uvězněná srdce
(1980) - Fun and Games
(1980) - The Aliens Are Coming
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - 11th Victim
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1978) - Pearl (TV seriál)
(1978) - Like Mom, Like Me
(1978) - Desperate Women
(1977) - Curse of the Black Widow
(1976) - The Alan Hamel Show
(1975) - Noc postupuje
(1975) - Foster and Laurie
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Shaft (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1971) - Síť
(1971) - Drsný Harry
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)

Max Gail - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Max Gail 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Max Gail - herec

se narodil 5.4.1943 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Max Gail

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Max Gail
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
14°49’
 
LunaLuna:
Beran
22°18’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°03’
 
VenušeVenuše:
Býk
17°37’
 
MarsMars:
Vodnář
20°59’
 
JupiterJupiter:
Rak
16°06’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
8°32’
 
UranUran:
Blíženci
1°54’
 
NeptunNeptun:
Váhy
0°18’
R
PlutoPluto:
Lev
4°57’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
22°30’
R
Černá LunaLilith:
Rak
24°36’
 
CheirónCheirón:
Lev
23°13’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »