Max Martini wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Max Martini
(Maximilian Carlo Martini)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kingston, New York
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Max Martini - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.12.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Max Martini 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Max Martini
datum narození 11.12.1969
(herec, instagram)

Max Martini - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Padesát odstínů temnoty
(2016) - 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
(2016) - Spectral
(2015) - Padesát odstínů šedi
(2015) - Exit Strategy
(2015) - Edge
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Sabotáž
(2013) - Tajemství rodného domu
(2013) - Pacific Rim - Útok na Zemi
(2013) - Kapitán Phillips
(2012) - Hirokin
(2011) - Pomsta (TV seriál)
(2011) - Manžel nebo milenec
(2011) - Colombiana
(2010) - Trooper
(2010) - Mandrake
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - All Signs of Death
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Žízeň po krvi
(2008) - Červený pás
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2005) - 6. Batalion
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Silver Bells
(2004) - Inside 'Harsh Realm'
(2004) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Tak si vzpomeň
(2004) - Zločinecká mysl
(2003) - Line of Fire (TV seriál)
(2003) - Backroads
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Breaking News (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Jiný den
(2000) - Sekce 9 (TV seriál)
(2000) - Na pomezí záhad (TV seriál)
(2000) - Love Lessons
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Zatraceně divná jízda
(1999) - These Arms of Mine (TV seriál)
(1999) - Krutá říše (TV seriál)
(1999) - Desert Son
(1999) - Cement
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1998) - Conversations in Limbo
(1997) - Kontakt
(1997) - The Hunger (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Pictures of Baby Jane Doe
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1991) - Úctyhodná žena
(1990) - Bláznivý exorcista
(1989) - Neon Rider (TV seriál)
(1988) - Superzachránci
(1986) - Zachránce rodiny
(1984) - Policajt z Hollywoodu
(1981) - Bret Maverick
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)

Max Martini - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.12.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Max Martini 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Max Martini - herec

se narodil 11.12.1969 ve městě Kingston, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Max Martini

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Max Martini
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
19°17’
 
LunaLuna:
Kozoroh
18°32’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°58’
 
VenušeVenuše:
Střelec
8°39’
 
MarsMars:
Vodnář
26°56’
 
JupiterJupiter:
Váhy
29°07’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°33’
R
UranUran:
Váhy
8°17’
 
NeptunNeptun:
Štír
29°12’
 
PlutoPluto:
Panna
27°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°22’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°28’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°22’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »