Max Phipps wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Max Phipps
(Maxwell John Phipps)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Parkes
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Max Phipps - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.11.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Max Phipps 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Max Phipps
datum narození 18.11.1939
(herec, instagram)

Max Phipps - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Without Warning
(1999) - Noemova archa
(1999) - Farscape (TV seriál)
(1998) - All Saints (TV seriál)
(1997) - Wildside (TV seriál)
(1997) - Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
(1996) - Naked: Stories of Men (TV seriál)
(1996) - Halifaxová, soudní psychiatr - Sladké sny
(1995) - Fire (TV seriál)
(1993) - Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
(1992) - The Miraculous Mellops 2 (TV seriál)
(1992) - Bligh (TV seriál)
(1991) - The Miraculous Mellops (TV seriál)
(1991) - Screen One: Filipina Dreamgirls
(1990) - What the Moon Saw
(1990) - Sky Trackers
(1989) - This Man... This Woman
(1989) - Police State
(1989) - G.P. (TV seriál)
(1988) - True Believers (TV seriál)
(1988) - Nulová šance (TV seriál)
(1987) - Temný věk
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1986) - Piráti nebes
(1986) - Můj bratr Tom
(1986) - Modrý blesk
(1986) - Body Business
(1985) - Screen One (TV seriál)
(1985) - Emoh Ruo
(1984) - Special Squad (TV seriál)
(1983) - Who Killed Baby Azaria?
(1983) - The Return of Captain Invincible
(1983) - Poslední pirát
(1983) - The Dismissal (TV seriál)
(1982) - Dead Easy
(1981) - Women of the Sun (TV seriál)
(1981) - Šílený Max 2 - Bojovník silnic
(1981) - Holiday Island (TV seriál)
(1981) - A Country Practice (TV seriál)
(1981) - Bellamy (TV seriál)
(1980) - Stir
(1980) - Nightmares
(1979) - Žízeň
(1977) - Glenview High (TV seriál)
(1975) - Shannon's Mob (TV seriál)
(1974) - Auta, která snědla Paříž
(1973) - Ryan (TV seriál)
(1971) - Catwalk (TV seriál)
(1969) - Dynasty (TV seriál)
(1961) - Consider Your Verdict (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.11.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Max Phipps 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Max Phipps - herec

se narodil 18.11.1939 ve městě Parkes, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Max Phipps

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Max Phipps
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
25°14’
 
LunaLuna:
Vodnář
20°05’
 
MerkurMerkur:
Střelec
13°57’
 
VenušeVenuše:
Střelec
14°09’
 
MarsMars:
Vodnář
29°15’
 
JupiterJupiter:
Ryby
28°56’
R
SaturnSaturn:
Beran
25°46’
R
UranUran:
Býk
19°44’
R
NeptunNeptun:
Panna
25°04’
 
PlutoPluto:
Lev
2°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
27°51’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°09’
 
CheirónCheirón:
Rak
19°49’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »