Maxim Roy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maxim Roy

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Rigaud
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka

Maxim Roy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.3.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maxim Roy 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Maxim Roy
datum narození 7.3.1972
(herečka, instagram)

Maxim Roy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Shadowhunters (TV seriál)
(2014) - Canadian Star
(2014) - 19-2 (TV seriál)
(2013) - Stupeň 8: Armageddon
(2012) - Únos
(2011) - Switch
(2011) - Look Again
(2010) - Reste avec moi
(2010) - L'Appât
(2009) - Stav beztíže (TV seriál)
(2009) - Romaine par moins 30
(2009) - Lucidité passagère
(2008) - Would Be Kings (TV seriál)
(2008) - Válečné hry 2: Kód smrti
(2008) - Táta za všechny peníze
(2008) - Sophie (TV seriál)
(2008) - M.V.P. (TV seriál)
(2008) - Infected
(2008) - Adamova zeď
(2007) - Hurikán na povel
(2007) - Ranč Heartland (TV seriál)
(2006) - The Wives He Forgot
(2006) - Spoonfed
(2006) - Histoire de famille
(2006) - Angelin tým (TV seriál)
(2005) - Život s nepřítelem
(2004) - Snakes & Ladders (TV seriál)
(2004) - ReGenesis (TV seriál)
(2004) - Lance et compte: La reconquête (TV seriál)
(2003) - Štvaná žena
(2003) - Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku
(2002) - Pod ochranou státu
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Lance et compte - La nouvelle génération (TV seriál)
(2002) - Kdo s koho (TV seriál)
(2001) - Vražedné sny
(2001) - Tribu.com (TV seriál)
(2001) - Slepá hrůza
(2001) - Skrytá agenda
(2001) - Cause of Death
(2000) - Předstírané lži
(2000) - Hon na Prince
(1999) - Misguided Angels (TV seriál)
(1999) - Babel
(1998) - Fatal Affair
(1997) - Platinum
(1997) - Les Boys
(1996) - Virginie (TV seriál)
(1995) - Zoja
(1995) - Curtains
(1994) - Le Sorcier
(1993) - Love & Human Remains
(1993) - Au nom du père et du fils (TV seriál)
(1992) - Coyote

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.3.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maxim Roy 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maxim Roy - herečka

se narodila 7.3.1972 ve městě Rigaud, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maxim Roy

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Maxim Roy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
17°01’
 
LunaLuna:
Střelec
8°11’
 
MerkurMerkur:
Beran
3°00’
 
VenušeVenuše:
Býk
0°24’
 
MarsMars:
Býk
17°05’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°51’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
0°46’
 
UranUran:
Váhy
17°28’
R
NeptunNeptun:
Střelec
5°15’
 
PlutoPluto:
Váhy
1°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°06’
R
Černá LunaLilith:
Štír
1°22’
 
CheirónCheirón:
Beran
11°45’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »