Maya Rudolph wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Maya Rudolph
(Maya Khabira Rudolph)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Gainesville, Florida
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herečka

Maya Rudolph - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.7.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Maya Rudolph 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Maya Rudolph
datum narození 27.7.1972
(herečka, instagram)

Maya Rudolph - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - We Don't Belong Here
(2016) - Mr. Pig
(2016) - Brothers in Atlanta (TV seriál)
(2016) - Angry Birds ve filmu
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Live From New York!
(2015) - Zázračné kouzlo
(2015) - Sisters
(2015) - Maggie má plán
(2015) - A Very Murray Christmas
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - We the Economy: 20 Short Films You Can't Afford to Miss
(2014) - Velká šestka
(2014) - Velká oříšková loupež
(2014) - Skrytá vada
(2014) - The Maya Rudolph Show
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Turbo
(2013) - Nezapomenutelné prázdniny
(2013) - Machři 2
(2013) - The Awesomes (TV seriál)
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Ženy sobě
(2011) - Up All Night (TV seriál)
(2011) - Svobodní se závazky
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2010) - Conan
(2010) - Super Mac
(2010) - Presidential Reunion
(2010) - Machři
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2009) - Všude dobře, proč být doma
(2009) - Bollywood Hero (TV seriál)
(2008) - Prop 8: The Musical
(2008) - Kath & Kim (TV seriál)
(2007) - Shrek Třetí
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Zítra nehrajeme!
(2006) - Absurdistán
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - 50x a stále poprvé
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2003) - Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special
(2003) - Baba na zabití
(2001) - Frank's Book
(2000) - Karaoke
(2000) - Chuck a Buck
(2000) - City of Angels (TV seriál)
(1999) - True Love
(1999) - A Glance Away
(1999) - Akce (TV seriál)
(1997) - Lepší už to nebude
(1997) - Gattaca
(1997) - Ďáblovo dítě
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
Maya Rudolph - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.7.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Maya Rudolph 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Maya Rudolph - herečka

se narodila 27.7.1972 ve městě Gainesville, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Maya Rudolph

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Maya Rudolph
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
4°32’
 
LunaLuna:
Vodnář
19°06’
 
MerkurMerkur:
Lev
22°05’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
23°46’
 
MarsMars:
Lev
18°14’
 
JupiterJupiter:
Střelec
29°45’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
16°50’
 
UranUran:
Váhy
14°44’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°34’
R
PlutoPluto:
Panna
29°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°35’
R
Černá LunaLilith:
Štír
17°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°20’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »