Meat Loaf wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Meat Loaf
(Marvin Lee Aday)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.9. 1947 - 16:23h
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Meat Loaf - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.9.1947 - 16:23  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.9.1947 - 22:23  
US, Dallas:
32°47' s.š., 96°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Meat Loaf 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Meat Loaf
datum narození 27.9.1947
(herec, zpěvák, instagram)

Meat Loaf - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - TCB Baby
(2014) - Wishin' and Hopin'
(2014) - Stage Fright
(2013) - Vánoční koleda pro Cindy
(2013) - The Moment
(2011) - Snitch
(2010) - Meat Loaf Live in Dublin (koncert)
(2010) - Polish Bar
(2010) - Krásný chlapec
(2010) - Burning Bright
(2009) - 2009 Game Show Awards
(2009) - Vražda v mé rodině
(2009) - Glee (TV seriál)
(2007) - Meat Loaf: In Search of Paradise
(2007) - Urban Decay
(2006) - David Tench Tonight
(2006) - The Pleasure Drivers
(2006) - Králové ro(c)ku
(2005) - Šílená láska
(2005) - Stopař duchů
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2005) - Extrémní seznamka
(2005) - BloodRayne
(2004) - Strictly Come Dancing: It Takes Two
(2004) - Meat Loaf: Live with the Melbourne Symphony Orchestra (koncert)
(2004) - A Hole in One
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Party in the Park 2003 (koncert)
(2003) - Learning Curves
(2002) - Salton Sea
(2002) - Nebezpečná přání
(2001) - Crossover
(2001) - A Galaxy Far, Far Away
(2001) - Zlatokopové na divoké řece
(2001) - Útěk z pekla
(2001) - Rustin
(2001) - Polish Spaghetti
(2001) - Ohnisko nenávisti
(2001) - Formula 51
(2001) - Face to Face
(2000) - GPTV
(2000) - Meat Loaf: To Hell and Back
(2000) - Černý jezdec
(1999) - TV total
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Classic Albums: Meat Loaf - Bat Out of Hell
(1999) - A Tekerőlantos naplója
(1999) - Léto v Alabamě
(1999) - Klub rváčů
(1998) - Smash Hits Poll Winners Party 1998
(1998) - Vše, co povznáší
(1998) - Smrtící zóna
(1998) - Max a Kevin
(1998) - Gangsteři z Atlantic City
(1998) - Černý pes
(1997) - On Tour
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Spice World
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1996) - I'd Lie for You and That's the Truth
(1995) - Rocky Horror Double Feature Video Show
(1995) - Chyťte Yetiho
(1994) - Bat Out Of Hell II: Picture Show
(1993) - A '70s Celebration: The Beat Is Back
(1992) - Wayneův svět
(1992) - Psyched for Snuppa
(1992) - Proměna Betty Lou
(1992) - Muž zázraků
(1991) - Meat Loaf - Hits Out Of Hell (koncert)
(1991) - Motorama
(1991) - Lightning Force (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - One More Audience with Dame Edna Everage
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1987) - The Grand Knockout Tournament
(1987) - Vandemonium Plus
(1987) - Stand by Me: Aids Day Benefit
(1987) - Meat Loaf: London Meltdown Concert
(1987) - Medium Rare
(1987) - Dítě štěstěny
(1986) - Štvanci
(1985) - Der Formel Eins Film
(1983) - Musicourt
(1981) - Meat Loaf feat. Cher: Dead Ringer for Love (hudební videoklip)
(1981) - Dead Ringer
(1980) - Roadie
(1979) - Scavenger Hunt
(1979) - Americathon
(1975) - Rocky Horror Picture Show
(1974) - Rockpalast
(1964) - Top of the Pops
(1962) - State Fair
Meat Loaf - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Meat Loaf 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Meat Loaf - herec, zpěvák

se narodil 27.9.1947 ve městě Dallas, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Meat Loaf

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Meat Loaf
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
3°57’
7
 
LunaLuna:
Ryby
6°39’
1
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°53’
8
 
VenušeVenuše:
Váhy
10°30’
8
 
MarsMars:
Rak
28°09’
6
 
JupiterJupiter:
Štír
24°57’
9
 
SaturnSaturn:
Lev
18°49’
6
 
UranUran:
Blíženci
26°09’
4
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°17’
8
 
PlutoPluto:
Lev
14°23’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°51’
3
 
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°42’
12
 
CheirónCheirón:
Štír
8°30’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
26°08’
6
Domy:
Vodnář
23°26’
Lev
23°26’
2:
Beran
6°26’
8:
Váhy
6°26’
3:
Býk
10°32’
9:
Štír
10°32’
Blíženci
6°39’
Střelec
6°39’
5:
Blíženci
29°27’
Střelec
29°27’
6:
Rak
23°12’
Kozoroh
23°12’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
15°03’
11
Slun./Luna:
Střelec
20°18’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »