Megan Fox wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Megan Fox
(Megan Denise Fox)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.5. 1986 - 00:35h
Místo:
Oak Ridge, Tennessee
Země:
Věk:
32 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka

Megan Fox - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.5.1986 - 00:35  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.5.1986 - 04:35  
US, Oak Ridge:
36°1' s.š., 84°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Megan Fox 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Megan Fox
datum narození 16.5.1986
(herečka, modelka, instagram)

Megan Fox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Želvy Ninja 2
(2016) - Zeroville
(2014) - Teen Choice Awards 2014
(2014) - Želvy Ninja
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2012) - Wedding Band (TV seriál)
(2012) - Robot Chicken: DC Comics Special
(2012) - Diktátor
(2012) - Čtyřicítka na krku
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Na Nai'a: Legend of the Dolphins
(2011) - Svobodní se závazky
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2010) - Eminem featuring Rihanna: Love the Way You Lie (hudební videoklip)
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Krev na křídlech
(2010) - Jonah Hex
(2009) - Panic! At The Disco - New Perspective (hudební videoklip)
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - The Human Factor: Exacting Revenge of the Fallen
(2009) - Day with Bay, A: Tokyo
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Jennifer's Body - Bacha, kouše!
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Whore
(2008) - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Transformers
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Zpověď královny střední školy
(2004) - The Help (TV seriál)
(2004) - Crimes of Fashion
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Mizerové II
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Ocean Ave. (TV seriál)
(2002) - Co mám na tobě ráda (TV seriál)
(2001) - Sestry na Bahamách
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1981) - Entertainment Tonight
Megan Fox - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1973) Brian Austin Green - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1986) Shia LaBeouf
(*1985) David Gallagher

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Megan Fox 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Megan Fox - herečka, modelka

se narodila 16.5.1986 ve městě Oak Ridge, Tennessee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Megan Fox

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Megan Fox
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
25°01’
4
 
LunaLuna:
Lev
15°05’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
16°53’
4
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°31’
5
 
MarsMars:
Kozoroh
19°51’
1
 
JupiterJupiter:
Ryby
17°57’
2
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°16’
11
R
UranUran:
Střelec
21°24’
11
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°25’
12
R
PlutoPluto:
Štír
5°25’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°39’
3
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°38’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
13°27’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
29°18’
9
Domy:
Kozoroh
19°22’
Rak
19°22’
2:
Ryby
0°26’
8:
Panna
0°26’
3:
Beran
9°49’
9:
Váhy
9°49’
Býk
10°30’
Štír
10°30’
5:
Blíženci
4°37’
Střelec
4°37’
6:
Blíženci
26°12’
Střelec
26°12’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
14°56’
11
Slun./Luna:
Rak
5°03’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »