Meiko Kadži wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Meiko Kadži
(Masako Ohta)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka

Meiko Kadži (Meiko Kaji) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.3.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Meiko Kadži 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Meiko Kadži
datum narození 24.3.1947
(herečka, instagram)

Meiko Kadži - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Gokuaku Ganbo (TV seriál)
(2013) - Jouiuchi - Hairyou Tsuma Shimatsu
(2012) - Kekkon Shinai (TV seriál)
(2006) - Nogaremono Orin (TV seriál)
(2005) - Ooku
(2004) - Ooku Dai-isho (TV seriál)
(2003) - Kaseifu ha mita! 21
(1995) - Onihei Hankacho
(1988) - Aoi sanmyaku '88
(1986) - Strom bez listí
(1986) - Když jsem byl malý, byla válka
(1984) - Kaseifu ha mita! 2
(1980) - Dareba
(1978) - Sonezaki shinju
(1978) - Lone Wolf and Cub: Baby Cart in Purgatory
(1977) - Fushoku no kôzô (TV seriál)
(1976) - Yakuza no hakaba: Kuchinashi no hana
(1976) - Tsuma to onna no aida
(1976) - Daichi no komoriuta
(1975) - Shin jingi naki tatakai: Kumicho no kubi
(1975) - Dômyaku rettô
(1974) - Shura-yuki-hime: Urami Renga
(1974) - Jinzu burusu: Asu naki furaiha
(1973) - Lady Snowblood
(1973) - Joshuu sasori: 701-gô urami-bushi
(1973) - Joshuu sasori: Kemono-beya
(1973) - Jingi naki tatakai: Hiroshima shito hen
(1973) - Gendai ninkyô-shi
(1972) - Koya no so ronin (TV seriál)
(1972) - Joshuu 701-gô: Sasori
(1972) - Joshuu sasori: Dai-41 zakkyo-bô
(1972) - Gincho nagaremono mesuneko bakuchi
(1971) - Zubeko banchô: hamagure kazoe uta
(1971) - Nora-neko rokku: Bôsô shudan '71
(1971) - Gincho wataridori
(1970) - Shinjuku outlaw: Buttobase
(1970) - Nora-neko rokku: Sekkusu hanta
(1970) - Kaidan nobori ryu
(1970) - Hiko shonen: Wakamono no toride
(1970) - Hangyaku no Melody
(1969) - Retsuden shumei tobaku
(1969) - Bakuto hyakunin
(1968) - Shima wa moratta
(1966) - Chimatsuri kenkajo
(1966) - Arashi o yobu otoko

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.3.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Meiko Kadži 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Meiko Kadži - herečka

se narodila 24.3.1947 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Meiko Kadži

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Meiko Kadži
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
3°00’
 
LunaLuna:
Beran
25°42’
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°25’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°25’
 
MarsMars:
Ryby
15°34’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°24’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°02’
R
UranUran:
Blíženci
18°04’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°37’
R
PlutoPluto:
Lev
11°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
5°46’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°49’
 
CheirónCheirón:
Štír
7°48’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »