Melanie C. wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Melanie C.
(Melanie Jayne Chisholm)
(Mel C)

Pohlaví:
Žena
Narození:
12.1. 1974 - 21:32h
Místo:
Widnes, Anglie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, podnikatelka

Melanie C. - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
12.1.1974 - 21:32  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.1.1974 - 21:32  
GB, Widnes:
53°22' s.š., 2°44' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Melanie C. 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Melanie C.
datum narození 12.1.1974
(herečka, zpěvačka, podnikatelka, instagram)

Melanie C. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Bring the Noise
(2014) - Peter Aristone feat. Melanie C - Cool As You (hudební videoklip)
(2014) - Little Mix - Word Up! (hudební videoklip)
(2013) - Play Hard
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Jesus Christ Superstar live
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2008) - Celebrity Juice
(2007) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2007) - Buzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel Show
(2006) - Schlag den Raab
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - Strictly Come Dancing: It Takes Two
(2004) - Strictly Come Dancing
(2004) - Fashion News Live
(2003) - Top 40
(2002) - Hyppönen Enbuske Experience
(2002) - There's Only One Paul McCartney
(2002) - Bubblegum Babylon
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2000) - GPTV
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Loose Women
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1998) - Spice Girls: Viva Forever (hudební videoklip)
(1998) - Spice Girls: Stop (hudební videoklip)
(1998) - Spice Girls: Goodbye (hudební videoklip)
(1998) - CD:UK
(1998) - Spice Girls in Concert: Wild!
(1998) - Spice Girls: British Invasion, Unauthorized & Spicy
(1998) - Spice Girls - puoli tuntia pikasilmänruokaa
(1997) - Spice Girls: Who Do You Think You Are (hudební videoklip)
(1997) - Spice Girls: Spice Up Your Life (hudební videoklip)
(1997) - Leute heute
(1997) - The Dome
(1997) - Comic Relief
(1997) - An Audience with the Spice Girls
(1997) - An Audience with Elton John
(1997) - Spice Girls: Too Much Is Never Enough
(1997) - Spice Girls: Live in Istanbul (koncert)
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Spice World
(1996) - Spice Girls: 2 Become 1 (hudební videoklip)
(1996) - Spice Girls: Wannabe (hudební videoklip)
(1996) - Spice Girls: Say You'll Be There (hudební videoklip)
(1996) - Never Mind the Buzzcocks
(1996) - Ruby Wax Meets... (TV seriál)
(1994) - Room 101 (TV seriál)
(1989) - BingoLotto
(1988) - This Morning
(1981) - Wetten, dass..?
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops
Melanie C. - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.1.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Melanie C. 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Melanie C. - herečka, zpěvačka, podnikatelka

se narodila 12.1.1974 ve městě Widnes, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Melanie C.

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Melanie C.
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°18’
5
 
LunaLuna:
Panna
22°36’
1
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
24°32’
5
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°26’
5
R
MarsMars:
Býk
7°13’
8
 
JupiterJupiter:
Vodnář
17°04’
5
 
SaturnSaturn:
Blíženci
29°37’
10
R
UranUran:
Váhy
27°36’
2
 
NeptunNeptun:
Střelec
8°42’
3
 
PlutoPluto:
Váhy
6°49’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°17’
4
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°40’
4
 
CheirónCheirón:
Beran
16°29’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
17°29’
4
Domy:
Panna
17°47’
Ryby
17°47’
2:
Váhy
9°36’
8:
Beran
9°36’
3:
Štír
8°00’
9:
Býk
8°00’
Střelec
13°38’
Blíženci
13°38’
5:
Kozoroh
21°20’
Rak
21°20’
6:
Vodnář
22°51’
Lev
22°51’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
7xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
0°42’
11
Slun./Luna:
Štír
22°27’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004

Francie Yann Tiersen
(*1970) skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »