Mena Suvari wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mena Suvari
(Mena Alexandra Suvari)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Newport, Rhode Island
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herečka

Mena Suvari - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.2.1979 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mena Suvari 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mena Suvari
datum narození 13.2.1979
(herečka, instagram)

Mena Suvari - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - South of Hell (TV seriál)
(2015) - Badge of Honor
(2014) - Celebrity Name Game
(2014) - Opposite Sex
(2014) - Hysteria (TV seriál)
(2014) - Don't Blink
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Stalkers
(2012) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Shirley MacLaine
(2012) - Prci, prci, prcičky: Školní sraz
(2012) - The Knot
(2012) - Chicago Fire (TV seriál)
(2012) - Happy Valley
(2011) - Restitution
(2011) - Nikdy se nevzdám
(2011) - Mstitel Cape (TV seriál)
(2011) - Líbat nevěstu zakázáno
(2011) - American Horror Story (TV seriál)
(2010) - The Real L Word: Los Angeles
(2008) - Zombies: Den-D přichází
(2008) - Záhady Pittsburghu
(2008) - Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona
(2008) - The Garden of Eden
(2007) - Zákony Brooklynu
(2007) - Střet
(2006) - Warholka
(2006) - Orpheus
(2006) - The Dog Problem
(2006) - Caffeine
(2005) - Stephen Tobolowsky's Birthday Party
(2005) - Svatební víkend
(2005) - Salon krásy
(2005) - Portrét šílenství
(2005) - Domino
(2005) - Co je šeptem...
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Trauma
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Šňup
(2002) - Sonny
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Mušketýr
(2001) - Lincolnská střední
(2000) - Wheatus - Teenage Dirtbag (hudební videoklip)
(2000) - American Beauty: Look Closer...
(2000) - Život panny
(2000) - Křupan
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Spotlight on Location: American Pie
(1999) - Prci, prci, prcičky
(1999) - Carrie 2
(1999) - Atomový vlak
(1999) - Americká krása
(1998) - Brloh v Beverly Hills
(1997) - Zkurvená nuda
(1997) - Snide and Prejudice
(1997) - Sběratel polibků
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1992) - Gomorron
Mena Suvari - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1961) Robert Brinkmann - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1970) Jamie Kennedy (fáma)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mena Suvari 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mena Suvari - herečka

se narodila 13.2.1979 ve městě Newport, Rhode Island, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mena Suvari

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Mena Suvari
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°11’
 
LunaLuna:
Panna
9°14’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
27°30’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
9°03’
 
MarsMars:
Vodnář
18°40’
 
JupiterJupiter:
Lev
1°30’
R
SaturnSaturn:
Panna
11°48’
R
UranUran:
Štír
20°56’
 
NeptunNeptun:
Střelec
20°06’
 
PlutoPluto:
Váhy
19°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°55’
R
Černá LunaLilith:
Lev
13°47’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°27’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »