Merrilyn Gann wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Merrilyn Gann

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Merrilyn Gann - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.1.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Merrilyn Gann 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Merrilyn Gann
datum narození 3.1.1963
(herečka, instagram)

Merrilyn Gann - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Hrozící konec světa
(2012) - The Woodcarver
(2012) - Smart Cookies
(2011) - Marley a já: Štěněcí léta
(2010) - Změna je život (TV seriál)
(2010) - Freshman Father
(2009) - 2012
(2009) - Barbie a Tři Mušketýři
(2009) - Angel and the Bad Man
(2008) - Edna Brown
(2007) - Křižovatka: Příběh o odpuštění
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2003) - The Hot Karl II
(2002) - Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever
(2002) - Glory Days (TV seriál)
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2002) - Bang, bang, seš mrtvej!
(2001) - Noční přízraky (TV seriál)
(2001) - The Hot Karl
(2000) - Zab tu mrchu!
(2000) - Tajemství pana Rice
(2000) - Personally Yours
(2000) - Nejlepší show
(2000) - Krysouni
(1999) - Vražda na Stínové hoře
(1999) - These Arms of Mine (TV seriál)
(1999) - Resurrection
(1999) - Pro strach uděláno (TV seriál)
(1999) - Chladnější klima
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - Heart of the Sun
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Their Second Chance
(1997) - Married to a Stranger
(1997) - Intensity
(1997) - Doteky
(1997) - Dítě Medúzy
(1997) - Boj za spravedlnost
(1997) - The Accident: A Moment of Truth Movie
(1996) - Sweet Dreams
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - A Kidnapping in the Family
(1996) - Dva (TV seriál)
(1996) - Abducted: A Father's Love
(1995) - The Reluctant Deckhand
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - My Name Is Kate
(1993) - Už to není dítě
(1993) - Moje cudzie deti
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1991) - Tajemná schůzka
(1991) - Street Justice (TV seriál)
(1990) - To
(1989) - Neon Rider (TV seriál)
(1989) - The Lady Forgets
(1989) - Dítě na zakázku
(1989) - American Boyfriends
(1988) - Laura Lansing Slept Here
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Roxana
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Dokonalá zrada
(1985) - Stingray (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1977) - Proč střílet učitele
(1972) - The Beachcombers (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.1.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Merrilyn Gann 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Merrilyn Gann - herečka

se narodila 3.1.1963 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Merrilyn Gann

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Merrilyn Gann
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
12°23’
 
LunaLuna:
Beran
18°24’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°41’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°16’
 
MarsMars:
Lev
24°20’
R
JupiterJupiter:
Ryby
9°27’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°12’
 
UranUran:
Panna
5°03’
R
NeptunNeptun:
Štír
15°07’
 
PlutoPluto:
Panna
12°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
0°33’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
18°00’
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°12’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský

Spojené státy William Green
(*1873 - 1952) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »