Mervyn LeRoy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mervyn LeRoy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Mervyn LeRoy - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
15.10.1900 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mervyn LeRoy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Mervyn LeRoy
datum narození 15.10.1900
(režisér, herec, instagram)

Mervyn LeRoy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1968) - Zelené barety
(1965) - Moment to Moment
(1963) - Mary, Mary
(1962) - Gypsy
(1961) - The Devil at 4 O'Clock
(1961) - A Majority of One
(1960) - Wake Me When It's Over
(1959) - The FBI Story
(1958) - No Time for Sergeants
(1958) - Home Before Dark
(1956) - Toward the Unknown
(1956) - The Bad Seed
(1955) - Pan Roberts
(1955) - Doktorka ze Santa Fé
(1954) - Rose Marie
(1953) - Latin Lovers
(1952) - Million Dollar Mermaid
(1952) - Lovely to Look at
(1951) - Quo Vadis
(1949) - Little Women
(1949) - East Side, West Side
(1949) - Any Number Can Play
(1948) - Homecoming
(1947) - Desire Me
(1946) - Without Reservations
(1945) - The House I Live In
(1944) - Třicet vteřin nad Tokiem
(1943) - You, John Jones
(1943) - Madame Curie
(1942) - V zajetí minulosti
(1941) - Unholy Partners
(1941) - Pošlapané květy
(1941) - Johnny Eager
(1940) - Valčík na rozloučenou
(1940) - Escape
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1938) - Fools for Scandal
(1937) - They Won't Forget
(1937) - The King and the Chorus Girl
(1936) - Three Men on a Horse
(1936) - Anthony Adverse
(1935) - Page Miss Glory
(1935) - Oil for the Lamps of China
(1935) - I Found Stella Parish
(1934) - Sweet Adeline
(1934) - Hi, Nellie!
(1934) - Heat Lightning
(1934) - Happiness Ahead
(1933) - Tugboat Annie
(1933) - The World Changes
(1933) - Hard to Handle
(1933) - Gold Diggers of 1933
(1933) - Elmer, the Great
(1932) - Two Seconds
(1932) - Three on a Match
(1932) - Jsem uprchlý galejník
(1932) - High Pressure
(1932) - The Heart of New York
(1932) - Big City Blues
(1931) - Too Young to Marry
(1931) - Tonight or Never
(1931) - Malý Cézar
(1931) - Local Boy Makes Good
(1931) - Gentleman's Fate
(1931) - Five Star Final
(1931) - Broadminded
(1930) - Top Speed
(1930) - Show Girl in Hollywood
(1930) - Playing Around
(1930) - Numbered Men
(1929) - Little Johnny Jones
(1929) - Hot Stuff
(1929) - Broadway Babies
(1928) - Oh Kay!
(1928) - Naughty Baby
(1928) - Harold Teen
(1928) - Flying Romeos
(1927) - No Place to Go
Mervyn LeRoy - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.10.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mervyn LeRoy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mervyn LeRoy - režisér, herec

se narodil 15.10.1900 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mervyn LeRoy

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Mervyn LeRoy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
21°40’
 
LunaLuna:
Rak
22°43’
 
MerkurMerkur:
Štír
11°48’
 
VenušeVenuše:
Panna
7°40’
 
MarsMars:
Lev
10°44’
 
JupiterJupiter:
Střelec
9°11’
 
SaturnSaturn:
Střelec
29°53’
 
UranUran:
Střelec
9°52’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
29°12’
R
PlutoPluto:
Blíženci
17°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°56’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
6°31’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°00’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »