Meryl Streep wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Meryl Streep
(Mary Louise Streep)

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.6. 1949 - 08:05h
Místo:
Summit, New Jersey
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Meryl Streep - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.6.1949 - 08:05  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.6.1949 - 12:05  
US, Summit:
40°44' s.š., 74°22' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Meryl Streep 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Meryl Streep
datum narození 22.6.1949
(herečka, instagram)

Meryl Streep - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Božská Florence
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2015) - Shout Gladi Gladi
(2015) - Everything Is Copy
(2015) - Auschwitz
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Sufražetka
(2015) - Nikdy není pozdě
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - The Homesman
(2014) - Dárce
(2014) - Čarovný les
(2013) - Paul McCartney: Queenie Eye (hudební videoklip)
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Oscar's Red Carpet 2013
(2013) - Girl Rising
(2013) - Eastwood Directs: The Untold Story
(2013) - Blízko od sebe
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Shirley MacLaine
(2012) - Radioman
(2012) - Arktida 3D
(2012) - A Fierce Green Fire: The Battle For a Living Planet
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Druhá šance
(2011) - Pollen
(2011) - Železná lady
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
(2010) - Higglety Pigglety Pop! V životě musí být něco víc, nežli mít vše
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - Životopisy: Meryl Streepová
(2009) - Tell Them Anything You Want: A Portrait of Maurice Sendak
(2009) - Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý
(2009) - Nějak se to komplikuje
(2009) - The Magic 7
(2009) - Julie a Julia
(2009) - Fantastický pan Lišák
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Theater of War
(2008) - ABBA: Mamma Mia! Story
(2008) - Web Therapy (TV seriál)
(2008) - Pochyby
(2008) - Mamma Mia!
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - BAFTA Film Awards 2007
(2007) - Ten večer
(2007) - Temná hmota
(2007) - Odvlečen
(2007) - Hrdinové a zbabělci
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Wrestling with Angels: Playwright Tony Kushner
(2006) - Hurricane on the Bayou
(2006) - Zítra nehrajeme!
(2006) - Mravenčí polepšovna
(2006) - Ďábel nosí Pradu
(2005) - Prime
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - At the Movies
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2004) - AFI Tribute to Meryl Streep
(2004) - Manchurianský kandidát
(2004) - Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - Monet's Palate: A Gastronomic View From the Gardens of Giverny
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Bratři jak se patří
(2003) - Andělé v Americe (TV seriál)
(2002) - Nobel Peace Prize Concert
(2002) - There's Only One Paul McCartney
(2002) - New York at the Movies
(2002) - Hodiny
(2002) - Adaptace
(2001) - Nobel Peace Prize Concert
(2001) - The Papp Project
(2001) - Finding the Truth: The Making of 'Kramer vs. Kramer'
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - School (TV seriál)
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2001) - A.I. Umělá inteligence
(2000) - Režiséři: Clint Eastwood
(2000) - Clint Eastwood: Dokument
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Chrysanthemum
(1999) - Hudba mého srdce
(1998) - Portrét Leonardo
(1998) - Christopher Reeve: A Celebration of Hope
(1998) - Eternal Memory: Voices from the Great Terror
(1998) - Tanec na konci léta
(1998) - Jediná správná věc
(1997) - The View
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Assignment: Rescue
(1997) - Američtí režiséři: Sydney Pollack
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Především nikomu neublížím
(1996) - Předtím a potom
(1996) - Marvinův pokoj
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - The Living Sea
(1995) - Madisonské mosty
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Divoká řeka
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Right Said Fred: Fred Schepisi Film Director
(1993) - Dům duchů
(1992) - To the Contrary
(1992) - Gomorron
(1992) - Smrt jí sluší
(1991) - Age 7 in America
(1991) - Chraň si svůj život
(1990) - Pohlednice z Hollywoodu
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Rabbit Ears: The Fisherman and His Wife
(1989) - Ďáblice
(1988) - This Morning
(1988) - Výkřik ve tmě
(1988) - The Tailor of Gloucester
(1987) - Rabbit Ears: The Tale of Peter Rabbit
(1987) - Rabbit Ears: The Tale of Mr. Jeremy Fisher
(1987) - Jako nepoddajný plevel
(1986) - Hořkost
(1985) - Vzpomínky na Afriku
(1985) - Víc než dost
(1984) - Cinema 3
(1984) - In Our Hands
(1984) - Zamilován
(1984) - Little Ears: The Velveteen Rabbit
(1983) - The Best of Everything
(1983) - Silkwoodová
(1982) - Sophiina volba
(1982) - Klid noci
(1982) - Alice at the Palace
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Kiss Me, Petruchio
(1981) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1981) - Francouzova milenka
(1980) - Omnibus
(1979) - Uncommon Women... and Others
(1979) - Svedení Joea Tynana
(1979) - Manhattan
(1979) - Kramerová versus Kramer
(1978) - Lovec jelenů
(1978) - Holocaust (TV seriál)
(1977) - Secret Service
(1977) - Julie
(1977) - The Deadliest Season
(1975) - Good Morning America
(1975) - Everybody Rides the Carousel
(1971) - Film '72
(1968) - 60 Minutes
(1952) - Today
Meryl Streep - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1935) John Cazale

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.6.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Meryl Streep 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Meryl Streep - herečka

se narodila 22.6.1949 ve městě Summit, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Meryl Streep

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Meryl Streep
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
0°43’
11
 
LunaLuna:
Býk
14°23’
10
 
MerkurMerkur:
Blíženci
10°17’
11
 
VenušeVenuše:
Rak
18°25’
12
 
MarsMars:
Blíženci
8°49’
11
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°31’
6
R
SaturnSaturn:
Panna
1°34’
2
 
UranUran:
Rak
0°44’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°23’
3
R
PlutoPluto:
Lev
14°51’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°18’
10
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°27’
9
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°13’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
16°25’
11
Domy:
Lev
2°44’
Vodnář
2°44’
2:
Lev
23°02’
8:
Vodnář
23°02’
3:
Panna
17°38’
9:
Ryby
17°38’
Váhy
18°40’
Beran
18°40’
5:
Štír
25°21’
Býk
25°21’
6:
Kozoroh
1°41’
Rak
1°41’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
10°42’
11
Slun./Luna:
Blíženci
7°33’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »