Mia Farrow wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mia Farrow
(Maria de Lourdes Villiers-Farrow)

Pohlaví:
Žena
Narození:
9.2. 1945 - 11:27h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Mia Farrow - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.2.1945 - 11:27  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.2.1945 - 18:27  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mia Farrow 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Mia Farrow
datum narození 9.2.1945
(herečka, instagram)

Mia Farrow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Woody Allen
(2011) - Černý kůň
(2010) - Arthur a souboj dvou světů
(2009) - 2009 Game Show Awards
(2009) - Arthur a Maltazardova pomsta
(2008) - Roman Polanski: Pravdivý příběh
(2008) - Prosíme přetočte
(2006) - Omenisms
(2006) - Satan přichází
(2006) - Prodám šéfa zn. spěchá
(2006) - Arthur a Minimojové
(2004) - Americká děvčata: Samantha
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Intimate Portrait: Elizabeth Taylor
(2002) - Tajný život
(2002) - Podraz.com
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Mezi námi děvčaty
(2000) - On Cukor
(1999) - Intimate Portrait: Mia Farrow
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Hollywood a Bible
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Nikdy na mne nezapomeňte
(1999) - Brzy to přijde
(1998) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1998) - Junket Whore
(1998) - Miracle at Midnight
(1997) - Soukromé neřesti
(1997) - Redux Riding Hood
(1997) - Brigitte & Friends (TV seriál)
(1996) - This Week
(1996) - Angela Mooneyová už zase umírá
(1995) - Rapsodie v Miami
(1995) - Bezstarostná
(1994) - Howard Stern
(1994) - Návrší vdov
(1992) - Manželé a manželky
(1991) - Stíny a mlha
(1990) - Alice
(1989) - Zločiny a poklesky
(1989) - Povídky z New Yorku
(1988) - Jiná žena
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Zlaté časy rádia
(1986) - Hana a její sestry
(1985) - Larry King Live
(1984) - Supergirl: The Making of the Movie
(1984) - Superdívka
(1984) - Danny Rose z Broadwaye
(1983) - Zelig
(1982) - Sarah
(1982) - Poslední jednorožec
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1979) - Hurikán
(1978) - Death on the Nile: Making of Featurette
(1978) - Svatba
(1978) - Smrt na Nilu
(1978) - Avalanche
(1977) - The American Film Institute Salute to Bette Davis
(1977) - Pronásledovaná
(1977) - Murder in Peyton Place
(1976) - Peter Pan
(1974) - Velký Gatsby
(1973) - Peyton Place Revisited
(1972) - Soukromý detektiv
(1972) - Doktor Popaul
(1971) - Slepá hrůza
(1971) - Goodbye, Raggedy Ann
(1969) - John a Mary
(1968) - Making of Rosemary's Baby Featurette
(1968) - Tajný obřad
(1968) - Rosemary má děťátko
(1968) - A Dandy in Aspic
(1967) - Johnny Belinda
(1964) - Pušky v Batasi
(1964) - Peyton Place (TV seriál)
(1959) - John Paul Jones
(1947) - Unusual Occupations
Mia Farrow - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1929) André Previn - manžel
(*1915) Frank Sinatra - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1935) Woody Allen
(*1941) Ryan O'Neal (fáma)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.2.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mia Farrow 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mia Farrow - herečka

se narodila 9.2.1945 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mia Farrow

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Mia Farrow
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
20°39’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
11°40’
9
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°50’
10
 
VenušeVenuše:
Beran
7°21’
12
 
MarsMars:
Kozoroh
26°26’
10
 
JupiterJupiter:
Panna
26°13’
5
R
SaturnSaturn:
Rak
4°22’
3
R
UranUran:
Blíženci
9°07’
1
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°08’
6
R
PlutoPluto:
Lev
8°50’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°41’
3
R
Černá LunaLilith:
Váhy
9°49’
6
 
CheirónCheirón:
Váhy
2°52’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
1°56’
12
Domy:
Býk
10°55’
Štír
10°55’
2:
Blíženci
10°09’
8:
Střelec
10°09’
3:
Rak
3°20’
9:
Kozoroh
3°20’
Rak
25°59’
Kozoroh
25°59’
5:
Lev
22°22’
Vodnář
22°22’
6:
Panna
27°15’
Ryby
27°15’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
18°27’
11
Slun./Luna:
Vodnář
1°10’
10


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »