Michael Apted wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Michael Apted
(Michael David Apted)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Aylesbury, Anglie
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, herec

Michael Apted - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
10.2.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Michael Apted 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Michael Apted
datum narození 10.2.1941
(režisér, herec, instagram)

Michael Apted - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unlocked
(2014) - Bending the Light
(2014) - Bezohlední (TV seriál)
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2013) - Masters of Sex (TV seriál)
(2012) - 56 Up
(2012) - Na divoké vlně
(2011) - Hallelujah
(2010) - Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
(2006) - Velké finále
(2006) - Nezlomná vůle
(2005) - 49 Up
(2005) - Řím (TV seriál)
(2002) - Married in America
(2002) - Dost
(2001) - Enigma
(1999) - Me & Isaac Newton
(1999) - Nathan Dixon
(1999) - Jeden svět nestačí
(1998) - 42: Forty Two Up
(1998) - Vždy proti přesile
(1997) - Inspirations
(1996) - Smrtící léčba
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1994) - Moving the Mountain
(1994) - Záblesk ve tmě
(1994) - Nell
(1992) - Incident at Oglala
(1992) - Křižovatky (TV seriál)
(1992) - Bouřlivé srdce
(1991) - 35 Up
(1991) - My Life and Times (TV seriál)
(1991) - Causa Wardových
(1989) - The Long Way Home
(1988) - Gorily v mlze
(1985) - 28 Up
(1985) - Bring on the Night
(1984) - P'tang Yang Kipperbang
(1984) - Prvorozený
(1983) - Park Gorkého
(1981) - Propastný rozdíl
(1980) - První dáma country music
(1977) - 21 Up
(1977) - Stronger Than the Sun
(1977) - The Squeeze
(1976) - Plays for Britain (TV seriál)
(1974) - Stardust
(1973) - Kisses at Fifty
(1973) - Jack Point
(1973) - High Kampf
(1972) - Trojnásobná ozvěna
(1972) - The Reporters
(1972) - Joy
(1970) - Seven Plus Seven
(1970) - The Lovers (TV seriál)
(1969) - Big Breadwinner Hog (TV seriál)
(1967) - Haunted (TV seriál)
(1964) - Seven Up!

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.2.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Michael Apted 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Michael Apted - režisér, herec

se narodil 10.2.1941 ve městě Aylesbury, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Michael Apted

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Michael Apted
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
21°22’
 
LunaLuna:
Lev
1°38’
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°31’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°29’
 
MarsMars:
Střelec
24°52’
 
JupiterJupiter:
Býk
8°28’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°49’
 
UranUran:
Býk
22°12’
 
NeptunNeptun:
Panna
27°12’
R
PlutoPluto:
Lev
2°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
4°01’
R
Černá LunaLilith:
Beran
27°05’
 
CheirónCheirón:
Rak
26°50’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »